Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 10. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı! Pilot'dan Duygu'ya Yemek Daveti Fırsatı!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 10. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı! Pilot’dan Duygu’ya Yemek Daveti Fırsatı!

Atv ekranlarının yeni fenomen dizisi Kimse Bilmez 9. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Kurt bey Sevda’nın ölüm emrini veriyor. Sevda’nın tehdit altında olduğunu öğrenen Ali, onu göz hapsine alıyor. Pilot ise Duygu’ya yakın olmak için onun dükkanının yakınında ecza deposu açmak için harekete geçiyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Pilot’la Duygu çarpışıyor ve Duygu’nun öğle yemeği yerlere saçılıyor. Böylelikle, Pilot’dan Duygu’ya yemek daveti fırsatı doğmuş oluyor.

Salı Dizileri 2019

Pilot’dan Duygu’ya Yemek Daveti Fırsatı!

Kimse Bilmez 10. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında; Elinde öğle yemeğiyle eczaneye giden Duygu, karşısına bir anda çıkan Pilot ile çarpışıyor. Pilot’un her yeri yemek oluyor. Duygu öğle yemeğinin gittiğine hayıflanırken Pilot’a da gün doğuyor ve hemen öğle yemeğini dışarıda yeme teklifini yapıyor. Pilot, hem bu çarpışmanın kendisini için güzel bir ödül olmuş olacağını söylüyor.

İşte Kimse Bilmez 10. bölüm ilk sahne…

https://twitter.com/i/status/1158849620019220481

KİMSE BİLMEZ 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali, Sevda’yı kurtarıp ailesine teslim eder. Yıllardır Ali’nin kardeşini ondan saklayan Kurt bey, Ali’nin kardeşinin izine yaklaşmasından rahatsız olup Sevda üzerinden onu tehdit eder. Gece Sevda’nın başına silah dayalı bir videosu Ali’ye gelir ve Ali Uygar’ın evinde bulunan Sevda’nın yanına gittiğinde başında, ceset işini fazla uzatmaması için bir not bulur. Sevda, uyanınca başında Ali’yi görünce şaşırır. Ali gerçeği anlatamayacağı için onu özlediğini onun için geldiğini söyler. Sevda, kendisini Uygar’dan kıskandığını özlediğini zanneder ve Ali’yle birlikte onun evine gider.

Sevda’yı yatakta bulamayan ailesi onu merak eder. Ali, babasına durumu anlatır. Ancak Sevda’nın haberi olmadığını yineler ve kendisiyle kalırsa güvende olacağını söyler. Pilot, Duygu’nun yanına gider. Onun kendisi hapisteyken merak edip iş yerine gelip sorduğunu öğrenince mutlu olur. Duygu, Pilot’a gittiği istikametin kendi evleri olduğunu söyler ve Pilot ‘Keşke’ der. Açıklama yapmak zorunda kalan Pilot, ‘Keşke benimde mutlu bir yuvam olsa’ der. Duygu, kalbinde kimse olup olmadığını sorduğunda kalbinin sahibi olduğunu söyler.

İkili yolda yürürken bir genç uyuşturucu krizinden ölür. Duygu’da Pilot’da perişan olur. Pilot, hemen depolarında teslim edilmek için bekleyen ne kadar uyuşturucu varsa ateşe verir. Uyuşturucunun sahibi Vedat’ı dövüp ayaklarından tavana asar. Pilot, bu yapanların mekanını basar ve bir daha uyuşturucu işi yapmayacağını söyler. Duygu’nun eczanesinin yakınlarından bir ecza deposu açmayı düşünen Pilot, tamda eczanenin karşısından bir yer bulur.

Bu arada Sevda, defileye çıkar. Ali’de kendisine gelen videonun gönderildiği adresi bulur ve canlı Sevda’nın defilesinin izlendiği bilgisayarı bulur. Hemen gidip Sevda’yı sahneden alır. O sırada Sevda’nın üzerine silah doğrulur.

Kimse Bilmez 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Duygu Pilot’u Kıskanmaya Mı Başlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler