Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Duygu Pilot'u Kıskanmaya Mı Başlıyor?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Duygu Pilot’u Kıskanmaya Mı Başlıyor?

Atv’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez 9. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Sevda’yı bulduktan sonra onu özlediğini ve görmek istediğini itiraf edecek. Öte yandan Pilot ise serbest kaldıktan sonra soluğu Duygu’nun yanında alacak ve kalbinin bir sahibi olduğunu söyleyecek. Pilot’un bir kıza baş başa yemek sözü verdiğini öğrenen Duygu bozulacak. Duygu Pilot’u kıskanmaya mı başlıyor?

Salı Dizileri 2019

Duygu Pilot’u Kıskanmaya Mı Başlıyor?

Kimse Bilmez 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot, serbest kalır kalmaz Duygu’nun yanına gider. İkili beraberken bir kız yaklaşıp Pilot’a, kendisiyle uçak kafede baş başa yemek sözü verdiğini söyler. Duygu baş başa kelimesine çok şaşırır. Pilot ise kimseye öyle bir söz vermediğini söyler. Duygu’yla Pilot’u yan yana gören bir teyze onları evli zanneder ve ikisinin bir birine çok yakıştığını söyler. Pilot, kardeşim dediği Vedat için yine eline silah alır. Kurt bey ise Sevda’nın vurulması emrini verir.

İşte Kimse Bilmez 9. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1157392381341310977

 

KİMSE BİLMEZ 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kurt beyin Pilot’u kaçırmasından sonra Vedat, kardeşim dediği Pilot’u her yerde arar. Uygar, Pilot’un kaçırılmasında Ali’nin ilgisi olduğunu söyler. Ali’yi kardeşi zannettiği kişinin cenazesinde Kurt beyle birlikte gören Vedat, Ali’ni peşine düşer. Kurt bey, Ali’ye kardeşinin kağıt fabrikasında çıkan yangında öldüğünü söyler. Ali, kardeşinin o yangında ölse külü bile kalmayacağını anlar ve hemen mezardan DNA alıp test yaptırır. Sonucu alınca ölen kişinin kardeşi olmadığını anlar. Ali, Kurt beyin karşısına çıkarak ondan hesap sorar. Kurt bey Ali’den süre isteyip kardeşini bulacağını söyler.

Vedat Ali’yi, adamlarıyla birlikte sıkıştırır. Sevda’nın kavgayı görüp bağırmasıyla, Sevda’nın Ali için önemli olduğunu anlayan Vedat, Sevda’yı kaçırır. Ali’yi arayan Vedat, Sevda karşılığında Pilot’u getirmesini ister. Vedat’ın adamlarından biri Kurt beyle işbirliği içindedir ve onunla telefonda konuşurken Sevda duyar. Kurt beyin adamı, Sevda’yı Vedat’ın tuttuğu yerden kaçırıp öldürmek için kafasına silah dayar. Ali o sırada Sevda’nın yerini bulur. Vedat’ı ve adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra Sevda’nın sesini duyar ve son anda onu adamın elinden kurtarır.

 Kimse Bilmez 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali’den Sevda’ya Büyük Bir İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler