Ana SayfaDizilerCanevim 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Taylan'ı Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Canevim 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Taylan’ı Kaçırıyor!

Atv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Canevim 10. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Taylan, son anda Nevra’nın itiraf etmesini engelliyor. Feryal ile Ömer, Ceylan’ın her şeyi Taylan’ın ağzından duyması için plan yapıyor ama plan tutmuyor. Ömer, Ceylan’a Taylan’ın ona karşı hisseleri olduğunu ondan uzak durmasını söyler ve Ceylan ona inanmayınca her şeyi itiraf ettirmek için Ömer Taylan’ı kaçırıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Taylan’ı Kaçırıyor!

Canevim 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ömer, Taylan’ın elini ve ayalarını bağlayıp bir yere kapatır. Her şeyi itiraf ettirmeden onu bırakmayacağını söyleyen Ömer, Taylan’ın itiraf videosunu çeker. Feryal, oğlu için endişelenmeye başlar. Ceylan ise Ömer’in yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Taylan, Ömer’e yaptığı her şeyin bedelini ödeyeceğini söyler. Ömer, Feryal’e gidip Ceylan’ın her şeyi öğrenmesi için yardım ister.

İşte Canevim 11. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1158487289670115329

CANEVİM 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nevra, Ceylan’a Ömer’e oynanan oyunları anlatacakken telefonuna fotoğraf ve mesaj gelince hiçbir şey anlatmadan gider. Taylan, Nevra’yı kardeşiyle tehdit eder ve Nevra gitmek yurt dışına gitmek zorunda kalır. Feryal, oğlunun Ceylan’a karşı hislerinin olduğunu onun ağzından Ceylan duyarsa kendisinin ondan uzaklaşacağını düşünür ve Ömer’e bu teklifi götürür. Feryal, şirkette çalışan Taylan’ın arkadaşını bu görev için eve gönderir. O Taylan’ı konuşturacak Ceylan’da her şeyi duyacak şekilde plan yaparlar.Ama Taylan, durumu fark edip konuşmaz.

Melis, ayrıldığı sevgilisinin hediye ettiği yüzüğü hala parmağından çıkarmadığından ve onu hala çok sevdiğinden bahseder. Sonra yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlayıp tutuşmaya başlar. Ceylan, içeri girip Ömer’in ona hediye ettiği kolyeyi boynuna takar. Taylan’ın bunu görüp sinirleneceğini anlayan Melis, bir zincir verip onu takmasını söyler. Bu arada Elvan’ın peşinde olan adam onu bulur.

Ömer’in Taylan’ı yalnız yakalayıp konuşturmaktan başka çaresi kalmaz ve onu takip eder. Fikret’in yaraları enfeksiyon kaptığı için başka kimlikle hastaneye yatıran Taylan, onu görmeye hastaneye gider. Ömer de onu takip eder. Taylan dışarı çıktığında Fikret ortadan kaybolur. Bu sırada Ömer, Taylan’ı arabada yalnız yakalar ve onu kaçırır.

Canevim 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan’ın Yeni Planı Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler