Ana SayfaÜnlülerTarkan Kaz Dağlarında Kesilen Ağaçlar İçin İsyan Etti!

İlgili Postlar

Tarkan Kaz Dağlarında Kesilen Ağaçlar İçin İsyan Etti!

Kaz Dağlarında altın aramak için kesilen ağaçlara bir çok sanatçı sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Doğayı ve hayvanları sevdiği bilinen Tarkan’da bu duruma sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Kaz Dağlarında altın aramak için ağaçların kesilmesinden büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Ünlü popçu Tarkan, Kaz dağlarında kesilen ağaçlar için isyan etti. Detaylar haberimizde..

Tarkan kimdir?

Tarkan Kesilen Ağaçlar İçin İsyan Etti!

Kaz Dağları’nda altın arama çalışmaları yüzünden kesilen ağaçlar için bir çok ünlü sanatçı gibi Tarkan da isyan etti. Sosyal medya hesabı üzerinden Kaz dağlarının fotoğraflarını koyup bir paylaşımda bulunan Tarkan, ‘Yeter artık’ diyerek ülkemizin doğa harikalarından olan Kaz dağlarındaki kesilen ağaçlara üzüntüsünü dile getirdi. Doğa dostu olduğunu bilinen Tarkan’ın bu paylaşımı saatler içinde binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Tarkan’ın o paylaşımı…

Tarkan Kesilen Ağaçlar İçin İsyan Etti

Tarkan, altın aramaz için Kaz dağlarında yapılan ağaç kesimlerine sessiz kalmayıp tepki gösterdi. Kaz Dağlarının bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Tarkan,

“Rant uğruna feda edilen Hasankeyfler, Allianoiler, Karadeniz’in dereleri, ormanları, dikilen beton yığınları için kesilen binlerce yıllık zeytin ağaçları, kurutulan göller, kirletilen zehirlenen denizler, topraklar. Altın uğruna feda edilen güzelim Kaz dağları ormanları. Bu ne bitmek bilmeyen para ve güç hırsıdır. İnsan ülkesinin doğasını, tarihini, kültürünü rant uğruna nasıl bir kalemde satabilir böyle? Dünyanın neredeyse her yerinde bu durum böyle. Halkın oyları ile bulundukları yere gelen yetkililer kendilerini o ülkenin sahibi zannedip istediklerini yapma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar?” paylaşımda bulundu ve devam etti.

TARKAN ARTIK YETER DİYEREK İSYAN ETTİ!

Doğa katliamına artık yeter diyen Tarkan sözlerine şöyle devam etti; Vatandaşın kendi toprağını, doğasını savunmaya korumaya kalktığında bir de vatandaşa ayar verilip kafa tutulduğunu tehdit edildiğini söyleyerek ” Sizlere emanet edilen bu topraklara ve de temsilcisi olduğunuz halkınıza ihanet etmeyin artık. Bir elinizi kalbinize koyun da vicdanınıza kulak verin artık. Rant için doğa katliamlarına son verin artık” ifadelerinde bulundu.

Mega Star Tarkan Kızı Liya’nın Fotoğraflarını Paylaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler