Ana SayfaÜnlülerSimay Barlas Leopar Desenli Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Simay Barlas Leopar Desenli Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Kanal D’nin 2. sezonunun başlamasına sayılı günler kalan dizisi Zalim İstanbul’un güzel oyuncusu Simay BARLAS, fit vücudu ile hayranlarının beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz sezon Kanal D’nin en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başaran Zalim İstanbul, yeni çekim hazırlıklarına başlamak için gün sayıyor.

İlk bölümünden itibaren hatırı sayılır bir izleyici kitlesi oluşturan dizinin güzel oyuncusu Simay BARLAS, hem güzelliğiyle hem de kusursuz fiziğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Zalim İstanbul dizisinde Agah KARAÇAY’ın fenomen olan kızı Damla KARAÇAY’ı canlandıran güzel oyuncu Simay BARLAS, sezon öncesi enerji toplamak için kendisini sahillere attı.

Peki Zalim İstanbul dizisi ile ünlenen Simay Barlas kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve hangi dizilerde oynadı? Simay BARLAS’IN oynadığı reklam filmleri hangileri?

https://www.magazinhaberleri.com/simay-barlas-kimdir/

Zalim İstanbul'un Damlas'sı leopar desenli bikinisiyle sahile indi! - Sayfa 8

İnstagramı oldukça aktif kullanan oyuncu, duru güzelliği ve kusursuz fiziğiyle beğeni yağmuruna tutuluyor. İnstagram’da 897 bin takipçisi olan BARLAS, son paylaşımı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zalim İstanbul'un Damlas'sı leopar desenli bikinisiyle sahile indi! - Sayfa 10

İltifat Üzerine İltifat Alan Bomba Fotoğraf!

Dikkat çeken bu paylaşımın altına “Kusursuz güzellik”, “Güneş’i bile kıskandırdın” yorumları gelirken bazı takipçileri de “Photoshop mu yaptın çok güzelsin” diyerek beğenilerini dile getirdiler.
Kusursuz güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Simay BARLAS’ın işte o meşhur pozu.
Zalim İstanbul'un Damlas'sı leopar desenli bikinisiyle sahile indi! - Sayfa 4

Heyecanlı bir bölümle sezon finaline giden Zalim İstanbul dizisinin heyecanla beklenen yeni sezonunun Eylül ayının sonlarına doğru Kanal D’de ekrana gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler