Ana SayfaDedikoduCansu Dere'den Senaryo Açıklaması!

İlgili Postlar

Cansu Dere’den Senaryo Açıklaması!

Bildiğiniz üzere Nisan ayında TV8’in yeni bir proje için Cansu Dere’yle anlaşma sağladığı haberi izleyicide büyük bir merak uyandırmıştı. Yeni proje için heyecanlı olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı bu haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde anlaşmanın iptal olduğuna dair iddialar gündeme gelmeye başladı. İddialar karşısında net bir açıklama yapmak isteyen Cansu Dere’den senaryo açıklaması ise herkesi şaşırttı.

“Cansu’yu Aldık. Bu Bize Yeter”

Nisan ayında TV8 ekranlarında yayınlanan diziler reyting nedeniyle kaldırılırken, Acun Ilıcalı kanal için yeni planları olduğuna dair açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamalardan kısa bir süre sonra ise yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği yeni bir dizinin Ekim ayında ekranlara geleceğini duyuran Ilıcalı baş rolünde Cansu Dere olduğunu açıklamış hatta Intsgram hesabından “Cansuyu aldık. Bu bize yeter” açıklamalı bir fotoğraf da paylaşmıştı.

Acun Ilıcalı’dan Cansu Dere’ye Çok Konuşulacak Yeni Dizi Teklifi!

Projede Gerginlik Mi Yaşandı?

Ekim ayı yaklaşırken TV8’in Nisan ayında duyurulan projenin de çekimlerine ne zaman başlanacağı merak ediliyordu ki konuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Bir anlaşmazlık nedeniyle Cansu Dere‘nin geri çekilme kararı aldığı yönünde ki iddiaları kabul eden ünlü oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cansu Dere Kimdir?

Cansu Dere’den Senaryo Açıklaması!

Acun Ilıcalı ile yaptığı TV8 için olan anlaşmasının son bulduğu yönündeki iddiaları kabul eden Cansu Dere projeye olan inancının bittiğini dile getirdi. İşine aşık olduğunu açıklayan başarılı oyuncu bir projeye başlamadan önce senaryoya güvenmesi gerektiğini dile getirerek senaryo ile bir sorundan dolayı geri çekildiğini ve başka projeleri değerlendirme aşamasına girdiğini dile getirdi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler