Ana SayfaDedikoduBahar Şahin'den Reynmen İtirafı!

İlgili Postlar

Bahar Şahin’den Reynmen İtirafı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Zalim İstanbul” dizisinin oyuncusu Bahar Şahin’den beklenmeyen bir adım geldi. Kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Bahar Şahin’den Reynmen itirafı gündeme bomba gibi düşerken ikilinin hayranlarını da epey şaşırttı. İşte Bahar Şahin’in olay yaratan açıklamalar;

Reynmen Büyük Bir Çıkış Yakaladı!

Sosyal medyadan sesini duyurmayı başaran Reynmen bildiğiniz üzere kısa bir zaman içerisinde geniş bir hayran kitlesi elde etti. Son dönemlerde çıkardığı şarkılarla gündemde olan ve izlenme rekorları kıran Reynmen bu gelişmeden memnun olduğunu her fırsatta dile getirerek kendisini destekleyenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.

Reynmen Olaylı Klibinden Kaç Para Kazandı?

Gözlerden Uzak Kalmayı Tercih Ediyor

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Reynmen, özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden isimler arasında. Yaptığı işlerle gündeme gelmek istediğini dile getiren Reynmen’in bu döneme kadar ilişkisi ya da eski ilişkileri de bilinmiyordu. O gizem Bahar Şahin tarafından bozuldu.

Reynmen Kimdir?

Bahar Şahin’den Reynmen İtirafı!

“Zalim İstanbul”un oyuncusu olan Bahar Şahin bir dönemler Reynmen’le sevgili olduklarını itiraf etti. Reynmen’in çok başarılı olduğunu ve bu başarısından mutlu olduğunu belirten Şahin Reynmen’i”Başaracağını biliyordum onda daha ne cevherler var. En başta çok komik bir çocuk, bence oyunculuk da yapabilir.” sözleriyle övdü. İleride Reynmen’in oyuncu olmasına karşılık aynı projede yer alma sorusuna ise soğuk baktığını açıklayan Şahin, böyle bir teklif gelse de kabul etmeyeceğini açıklayarak “Yeniden bir birliktelik de söz konusu olamaz.” açıklamasında bulundu.

Bahar Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler