Ana SayfaDedikoduEbru Polat, ifşa etti

İlgili Postlar

Ebru Polat, ifşa etti

Kullandığı Instagram hesabına mesaj atarak tekne hediye etme teklifi isteyen kişiyi ifşa eden Ebru Polat, ateş püskürdü.

Ebru Polat Kimdir ?

Ebru Polat sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yeni şarkısını çıkaran güzel oyuncu, Instagram’dan kendisine gönderilen bir mesajı ifşa etti. Polat, tekne kullanırken çekilmiş olduğu fotoğrafını göndererek kendisine tekne hediye etmek isteyen kişinin mesajlarını paylaşarak sitem etti.

Ebru Polat, ifşa etti

Size Tekne Hediye Edebilirim

Yeni şarkısı olan Haydi Şimdi Gel’i hayranlarıyla buluşturan Ebru Polat, yoğun iş temposunun yanı sıra tatilin de keyfini çıkarıyor. Güzel oyuncu geçtiğimiz gün sürat teknesi kullanırken video çektiren ve bu anları Instagram hesabından yayınlamıştı. Polat’a bir takipçisi mesaj göndererek şunları yazdı: “Müsait olduğunuzda benim teknemi de kullanabilirsiniz. Takipçisi,  hatta size tekne hediye edebilirim, tabii ki de isterseniz.”

Hadlerini Bilsinler

Güzel şarkıcı gelen teklif karşısında sinirlerine hakim olamayıp, mesaj atan kişinin adını gizleyerek “Bunu özellikle buraya koyuyorum, bir daha bu tarz mesajlar alırsam, isim ile birlikte paylaşacağım ona göre. Bir b.k bilmiyorlar bari hadlerini bilsinler.” dedi.

Ebru Polat Instagram: instagram.com/ebrupolatofficial/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler