Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanmasının Perde Arkası!

İlgili Postlar

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanmasının Perde Arkası!

Haziran ayında 15 aylık evli olan Özcan Deniz ve Feyza Aktan evliliklerini bitirme kararı alarak boşanma için mahkemeye başvurmuşlardı.  Ayrılmalarına rağmen çiftin el ele yakalanmasının ardından açıklama yapmayan çift eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Son dönemlerde yaşadıkları ayrılıp barışmalarla gündemden düşmeyen Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşanmasının perde arkası ne sizin için aralıyoruz;

Olay Evlilik Olay Boşanma!

Feyza Aktan ve Özcan Deniz çifti geçtiğimiz sene dünya evine girmişti. Aralarında 20 yaş olan çift bu kararla çok tepki çekse de, evlendikten 5 ay sonra oğullarının dünyaya gelmesi çiftin ani evlilik kararının bebek nedeniyle olduğunu gündeme getirmişti. Tüm bu iddialara rağmen mutluluklarını göz önünde yaşamaktan çekinmeyen çiftin evliliği kısa sürdü. Daha 15 ay öncesinde dünya evine giren Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti geçtiğimiz ay boşandı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay!

500 Bin TL’lik Reklamı İptal Oldu!

Boşanma nedeni olarak Feyza Aktan, Deniz’in kendisi ve çocuğuyla yeteri kadar ilgilenmediğini öne sürmüştü. O dönemlerde yeni bir reklam anlaşmasına imza atan çiftin ayrılık kararı birlikte rol alacağı reklam filmini de etkilemişti. Birlikte oynayacağı reklam filminden 500 Bin TL kazanacak çiftin boşanmasıyla bu projede iptal edilmişti.

Boşanma Dikkat Çekmek İçin Miydi?

Boşandıktan birkaç hafta sonra birlikte görüntülenen Özcan Deniz ve Feyza Aktan gündeme bomba gibi düşmüştü. Tartışmalı bir boşanma sürecinin ardından çift soluğu birlikte Bodrum tatilinde aldılar. Tatilde çiftin el ele yakalanmasının üzerine Feyza Aktan’ın, Deniz’i oğlu ile uyurken sosyal medyada paylaşması da kafaları iyice karışmış ve ayrılık bir kurgu olduğu yönünde iddiaların gelmesine neden olmuştu.

Feyza Aktan Kimdir?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanmasının Perde Arkası!

Geçtiğimiz hafta boşanan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin boşanma nedenin bir inatlaşma olduğu ortaya çıktı. İddialara göre ikilinin yaşadıkları bir tartışmada ayrılalım demeleri onları boşanmaya süreklemiş. Bir süre sonra Feyza Aktan geri atsa da Özcan Deniz’in geri adım atmaması üzerine ikili ayrılmış. Feyza Aktan’ın Deniz’in ilgisizliğini öne sürmesi de Deniz’in inatçılığından kaynaklanmış. Bodrum tatilinde yeniden bir araya gelen çift görünüşe göre aralarındaki problemleri çözmüş gibi duruyor…

Özcan Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler