Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Kalça Estetiğine Yanıt!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Kalça Estetiğine Yanıt!

Son dönemlerde yüzüne estetik yaptırdığı iddialarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki yeni bir estetik iddiasıyla gündeme geldi. Genç yaşında fiziğinde ani değişimlerle gündeme gelen şarkıcının kalçasına dolgu yaptırdığı iddia edildi. Genç şarkıcıya sosyal medyadan tepki yağarken Aleyna Tilki’den Kalça estetiğine yanıt gecikmesi! İşte genç şarkıcının o açıklaması;

“Estetik Değil Ergenlik Şişliği”

Hatırlarsanız birkaç ay öncesinde Aleyna Tilki sosyal medya hesabına attığı fotoğraflardan dolayı eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Fotoğraflarda yüzü ve dudakları şiş olan Tilki’nin estetik yaptırdığını düşünen takipçileri Tilki’ye yaşından dolayı tepki göstermiş, Tilki ise yüzündeki şişliğin ergenlikten kaynaklı olduğu yönünde bir savunma yapmıştı.

Parayı bastırıp Aleyna Tilki’nin gözdesini kaptı!

Sosyal Medya Paylaşımları Gündemden Düşmüyor

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan Aleyna Tilki paylaştığı fotoğraflarla adından sıklıkla söz ettiriyor. Yaşıyla uygun davranmadığını düşünenler tarafından sıklıkla eleştiri gören genç şarkıcı, zaman zaman sınırı aşan yanıtlar vermesi tepkilerin iyice artmasına neden oluyor.

Aleyna Tilki’den Kalça Estetiğine Yanıt!

İlk çıktığı dönemlere göre fiziğindeki değişimlerle göze batan Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde kalçasına yağ enjekte ettirerek dolgunlaştırdığı iddiasıyla gündeme geldi. Birkaç hafta önce kilo vermesine rağmen kalçasındaki dolgunluğu kaybetmemesinin bir nedeni olarak Tilki’nin fotoğraflarına uyguladığı aşırı shoplarında etkili olduğu düşünülüyor. Genç şarkıcı iddialar karşısında estetik yaptırmadığını sadece kilo aldığını açıkladı.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler