Ana SayfaDedikoduOyuncu Ümit Erdim'in son hali görenleri şaşırttı

İlgili Postlar

Oyuncu Ümit Erdim’in son hali görenleri şaşırttı

Uzun bir süre önce döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena gibi dizilerde rol alan Ümit Erdim’in, kilolarıyla başı dertteydi. Dizi oyuncusu Ümit Erdim, verdiği kilolarla hayranlarını korkuttu. Oyuncu Ümit Erdim’in son hali görenleri korkuttu.

Ümit Erdim Kimdir ?

Televizyon ekranlarında bir dönem damga vuran dizilerde rol alan oyuncu, şimdilerde farklı bir görünüme bürünmüş durumda.

Zayıfladı

Ünlü oyuncu bundan 2 yıl öncesine kadar fazla kilolarıyla başı büyük dertteydi. Erdim, şu anda zayıf haliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Oyuncu Ümit Erdim'in son hali görenleri şaşırttı

Ameliyat Masasına Yattı

Kısa bir süre önce, “Kilo vermem organik, ameliyat yok, emek var.” şeklinde açıklama yapan oyuncu, yeniden kilo almaya başlayınca ameliyat masasına yatmak zorunda kaldı. Oyuncu, mide küçültme ameliyatı olduğunda 69 kiloya kadar düştü.

Kilo Almaya Niyetim Yok

Ünlü oyuncu son hallerini sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaşınca da tepkiler geldi. Erdim, endişelenen takipçileri için yeni bir açıklama yapan oyuncu, “Kilomdan, sağlığımdan ve görüntümden aşırı memnunum. Doktorum ve sevgili hanımcığımdan da çok memnunum. Oyuncunun yeni halinden memnun olmayanlar sevenleri (sürekli kilo al, yüzün çöktü, hasta olacaksın, çirkinleştin, eski halin daha iyiydi diye üşenmeden mesaj atanlar) için tekrar yüzlerce kilo almaya niyetim yok. Teşekkür ederim sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

Ümit Erdim Instagram: instagram.com/umit.erdim/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler