Ana SayfaÜnlülerTolga Sarıtaş'tan Sonra Zeynep Mayruk' tan da Aşk Pozu Geldi!

İlgili Postlar

Tolga Sarıtaş’tan Sonra Zeynep Mayruk’ tan da Aşk Pozu Geldi!

Tolga Sarıtaş’ın Sevgilisi Zeynep Mayruk’ tan Aşk İtirafı

Oyuncu Tolga Sarıtaş ile aşk yaşayan ünlü modacı Zeynep Mayruk, sevgilisiyle ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye’nin son zamanlarda en iyi çıkış yapan oyuncuları arasında gösterilen Tolga Sarıtaş yakın zamanda kız arkadaşı Zeynep Mayruk ile ilk fotoğraflarını paylaşmıştı. İlişkilerini ilan eden fotoğraf paylaşımı sonrası instagramda hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Son olarak ‘Söz’ dizisiyle ekranlarda boy gösteren başarılı oyuncu final bölümünün ardından dinlenmeye geçti. Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, bir süre önce İzmir’de yaşayan modacı Zeynep Mayruk ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bir süre gözlerden ırak bir şekilde aşklarını yaşayan genç çift, geçtiğimiz günlerde Sarıtaş’ın yaptığı paylaşımla ilişkilerini ilan etmişti. Sosyal medya hesabından sevgilisi Zeynep Mayruk ile fotoğrafını paylaşan yakışıklı oyuncu, ilişkisini adeta itiraf etmişti.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

https://www.magazinhaberleri.com/tolga-saritas-kimdir/

 

Zeynep Mayruk İlk Kez Paylaştı!

Sevgilisi Tolga Sarıtaş’ın ardından Zeynep Mayruk da ilk paylaşımını yaptı. Mayruk, Sarıtaş ile çekildiği kareyi Instagram hesabından ilk kez takipçileriyle paylaştı. Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Tolga Sarıtaş’ın Sevgilisi Zeynep Mayruk Kimdir?

https://www.magazinhaberleri.com/zeynep-mayruk-kimdir/

İşte o paylaşım:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler