Ana SayfaKimdirZeynep Mayruk Kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Mayruk Kimdir?

Modacı Zeynep Mayruk Kimdir? Zeynep Mayruk nerede ve ne zaman doğdu? Zeynep Mayruk Kaç yaşında? Zeynep Mayruk hangi burç? Zeynep Mayruk hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde, İşte Zeynep Mayruk…

Zeynep Mayruk Ne Zaman Doğdu? Zeynep Mayruk Nerede Doğdu? Zeynep Mayruk Kaç Yaşında? 

Zeynep Mayruk, 01 Ocak 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Zeynep Mayruk şimdilerde 30 yaşında.

Zeynep Mayruk Aslen Nereli? Zeynep Mayruk Hangi Burç?

Zeynep Mayruk, Aslen İzmirli olarak bilinmektedir ve Oğlak burcudur.

Zeynep Mayruk Kimdir?

Modaya ilgisi çcoukluğunda başlayan Zeynep Mayruk bu alanda ilk adımını Chicago’da bulunan Saint Charles Lisesi’ne giderek atmıştır. Yıl 2006’ya gelindiğinde aynı liseden başarıyla mezun olan Zeynep Mayruk, Türkiye ye dönerek İzmir’de yaşamına devam etti ve orda bulunan  İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde okudu.

2012 yılında burdanda başarıyla mezun olan Zeynep Mayruk, Akademik yaşantısına Londra’ya giderek Central Saint Martins okulunda devam etti. Sonrasında taöm da 6 farklı dalda sertifika programını bitirerek mesleki yaşantısında çok önemli adımlar attı.

Zeynep Mayruk için 2013 senesi önem taşıyor. Çünkü Zeynep Mayruk markasını yarattı ve Moda dünyasında isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Başarılı modacımız Zeynep Mayruk’a bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler