Ana SayfaÜnlülerKylie Jenner'in Erken Doğum Günü Haftası Başladı!

İlgili Postlar

Kylie Jenner’in Erken Doğum Günü Haftası Başladı!

Bildiğiniz üzere Kylie Jenner’ın 10 Ağustos’ta 22 yaşına girecek ve kutlamalar şimdiden başladı. Sevgilisi Travis Scott doğum günü kutlamalarına erken başladı.

 

Kylie Jenner’in Erken Doğum Günü Haftası Başladı!

kylie jenner travis scott

Travis Scott sevgilisi Kylie için doğum günü haftasını erken başlattı. Kylie Jenner kendi sosyal medya hesabından sevgilisinin evde yaptığı sürprizleri ‘daha doğum günüm bile değil’ sözleriyle paylaştı. Travis Scott’un yaptığı bu sürprizleriyle sırayla paylaşan Jenner hayranlarını o kadar kıskandırdı ki birçok kişinin ağzından keşke bizlere de böyle bir şey yapılsa dendi. Sevgilisi Travis evi komple güllerle donattı yerleri komple güllerle donatan Travis görüntüleri paylaşınca kendisine hayran bıraktı.

travis scott kylie jenner

250 Milyon Dolar ve 90 Metre!

İddialara göre Kylie Jenner 250 milyon dolar değerinde ve 90 metre olan yatında doğum gününü Akdeniz de kutlayacağına dair haberler alındı. Kylie Jenner bilindiği gibi her doğum gününü hatta bütün hayatını ihtişamla geçiren ve bu şekilde devam ettiren bir kadın ve bundan gurur duyan bir yapıya sahip olmasından dolayı pahalı gösterişler Kylie için hiçbir zaman problem olmadı. Eminiz ki yine bizlerin ağzını açık bırakacak çok çok fazla lüks içeren bir doğum günü ile karşılaşmak üzereyiz merakla bekliyoruz.

İyi ki Doğdun Kylie Jenner!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler