Ana SayfaÜnlülerTuğçe Aral'dan Dikkat Çeken Kaz Dağları Paylaşımı!

İlgili Postlar

Tuğçe Aral’dan Dikkat Çeken Kaz Dağları Paylaşımı!

Tuğçe Aral, Kaz Dağları İçin Göğsünü Açtı, Sosyal Medya Karıştı!

Türkiye’de en uzun bacaklı manken denince akla ilk gelen isim olan Tuğçe Aral, Kaz Dağları’na tepki çekmek için göğsünü açtı. Ancak Aral, düşündüğünün aksine vücuduna yazdığı ‘Kaz Dağları’na dokunma’ yazısı nedeniyle büyük tepki çekti.

Yaptığı Paylaşım ile Tepkilerin Odağında Olan Tuğçe Aral Kimdir?

https://www.magazinhaberleri.com/tugce-aral-kimdir/

Tepkilerin Odağında Kaldı!

Son günlerde sosyal medyanın gündeminde olan Kaz Dağları, ülke gündeminin baş sıralarına yerleşerek büyük ses getirdi. Kanadalı bir şirketin öncülüğünü yaptığı Altın madeni projesi, ağaçların kesilmesine göz yummak istemeyen insanlar tarafından yoğun tepki ile karşılaştı. Tepkilerini dile getiren insanların yanı sıra farklı olarak en uzun bacaklı manken olarak adını duyuran Tuğçe Aral da kimilerine göre ‘skandal’ diye tabir edilebilecek bir paylaşıma imza attı.

Yaklaşık olarak 400 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından göğsüne yazdığı ‘Kaz Dağları’na dokunma’ mesajını paylaşan Tuğçe Aral, kısa süre içerisinde büyük yankı uyandırdı. Aral’ın göğüs dekolteli bu paylaşımı her ne kadar Kazdağları mesajı içeriyor olsa çoğu kişiye göre gündeme gelme amaçlıydı.

Yaptığı Kaz Dağları paylaşımını yoruma kapatan Tuğçe Aral, farklı sitelerin de ilginç yorumlarına maruz kaldı. Resmen linç edilen Aral’a, “Gerçekten de çok göğüsten, pardon, gönülden bir paylaşım olmuş” ve “Kaz Dağı’na dokunma ama bana dokun der gibi” yorumlar yapıldı.

Jennifer Lopez Pozu Vermişti

Öte yandan Tuğçe Aral, geçtiğimiz aylarda Jennifer Lopez’in bu pozunu taklit etmiş ve aynı pozu vermişti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler