Ana SayfaÜnlülerLopez'den Konser Öncesi Fotoğraf!

İlgili Postlar

Lopez’den Konser Öncesi Fotoğraf!

Antalya’da konser verecek olan Jennifer LOPEZ, çocuklarıyla çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak hayranlarının beğenisine sundu.

Antalya’da konser vermek için Türkiye’ye gelen süper star Jennifer LOPEZ, instagram hesabından çocuklarıyla yolculuk sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Jennifer Lopez’den konser öncesi fotoğraf paylaşımı!

Dünyaca ünlü süper star ABD’li şarkıcı Jennifer LOPEZ, 6 Ağustos Salı akşamı vereceği konser için özel uçakla geldiği Antalya’da özel araçla karşılandı.
Çocuklarıyla birlikte kente gelen Jennifer LOPEZ sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Antalya’ya Konser İçin Gelen Jennifer LOPEZ Kimdir?

https://www.magazinhaberleri.com/jennifer-lopez-kimdir/

Dev Konsere Dev İlgi!

Süper star Jennifer LOPEZ’in vereceği konserin biletleri hızlı bir şekilde tükendi. 2 saat sahnede olması planlanan LOPEZ’i ayakta dinlemek isteyenlerin ödediği para 7 bin TL iken locadan izlemek isteyenler 50 bin Euro (yaklaşık 300 bin TL) ödedi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirdiği konserin bitmesiyle Antalya’ya gelen LOPEZ, CIP salonundan çıkış yaptı. Yoğun güvenlik önlemi alınan çıkış kapısında ünlü şarkıcının yanına kimsenin yaklaşmasına izin verilmedi. 90 kişilik özel ekibinin yanı sıra 2 uçakla gelen LOPEZ, daha sonra polis eskortu ve özel korumalar eşliğinde otele gitti.

Antalya’da 3 Gece!

Antalya’da 3 gece konaklayacak olan LOPEZ, 3 katlı bir villaya yerleşti. Süper starın kaldığı villa büyüklüğüyle dikkat çekiyor. 5 yatak odası ile özel havuzu ve helikopter pisti bulunan villanın camları kurşun geçirmez. Toplam 150 kişilik teknik ekibin içerisinde Türkiye’den de 60 kişilik bir ekip LOPEZ’in konserinde görev alacak. Normal konserlerde 70- 80 ışık kullanılırken, LOPEZ konseri için otel yönetiminden 800 ışık talebinde bulunuldu.

Loca Fiyatları 50 Bin TL!

Sahnede 2 saat kalacak olan LOPEZ’i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin lira öderken, özel locada dinlemek isteyenler ise 50 bin Euro ödedi. Yüksek fiyatlara rağmen konserin biletlerinin tükendiği belirtildi.

Süper Starın Konserini Ünlü İsimler de İzleyecek!

Jennifer LOPEZ’i locadan izlemek isteyenler için 28 loca ayrıldı. LOPEZ, ayrılan localardan 1 tanesini özel bir misafiri için ayırttı.
LOPEZ’in konserine sayılı günler kalmışken, özel misafirin Kim KARDASHİAN olduğu öğrenildi. Türk sanatçıların da yoğun ilgi gösterdiği konsere Demet AKALIN da eşi Okan KURT ve kızı Hira KURT ile katılacak. Ayrıca, Pelin-Anıl AKİL çifti, Enis ARIKAN, Aslı KIZMAZ gibi isimlerin de katılması de bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler