Ana SayfaÜnlülerElif Kaya Kazdağları İçin Soyundu!

İlgili Postlar

Elif Kaya Kazdağları İçin Soyundu!

Bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde Kazdağlarında yapılan altın arama çalışmaları sebebiyle dünyanın en iyi oksijen miktarının bulunduğu ve nimet gözüyle bakılan bir alanda ağaç kesimleri başlayınca buna herkes tepki vermeye başlamıştı özellikle ünlüler camiasından tepkiler açıkcası çok fazla ve sert geldi.

Ata Demirer,Elif Kaya ve Birçok İsim Daha…

elif kaya soyundu

Çocuklar için elinden ne geliyorsa yardım yapacağını söyleyen Gökbakar, aynı zamanda popülerliğini kullanarak daha hızlı bir etkileşim sağlayabilmek adına yardım çağrısında da bulunmuştu. Bunun dışında Elif Kaya’da bu durumdan rahatsız olmuş ve tepkisini dile getirmişti ama Elif Kaya’nın verdiği tepki diğerlerine göre daha değişik oldu ve soyunmayı tercih etti…

“Kaz dağları altından daha değerlidir.” diyen Elif Kaya, Kaz Dağları’ndaki bu durumun durdurulması için başlatılan kampanyaya destek verilmesini istedi.  Ve buna bağlantılı olarak çıplak videosunu paylaşarak gündeme otumuş oldu.

Soyundu!

elif kaya kaz dağlaarı için soyundu

Elif Kaya Kimdir?

Elif Kaya kendi sosyal medya hesabından paylaştığı çıplak videosu yüzünden çok kısa sürede çok fazla etkileşim alması aslında yapmak istediğini başarmayı sağlamış oldu. Fakat  görüntüleri sosyal medyada bazı kişilerce tepkiyle karşılanmasının ardından bir başka video paylaşarak istediğine ulaştı Elif Kaya.

“Videoyu eğer bu şekilde çekseydim, bu kadar insana ulaşmazdı” diyen Elif Kaya, aslında amacına çıplak videosu ile ulaştığına da vurgu yaptı ikinci videosunda. Sonrasında ise ilk çekmiş olduğu videoyu yayından kaldırdı. Bu nedenle de bazılarının sadece çıplaklık içerdiği için dikkatini çeken içerikte yukarıdaki play tuşuna defalarca basılmasına rağmen video oynamaması belkide algıda seçiciliğe örnek olabilir.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler