Ana SayfaÜnlülerMeşhur Sevda Tokatı Geri Geldi!

İlgili Postlar

Meşhur Sevda Tokatı Geri Geldi!

Sevda Demirel deyince aklımıza Hande Ataizi ile olan o unutulmayan tokat sahnesi gelmesi hiç birimizin suçu değil sanırım…

sevda demirel kimdir?

Sevda Tokatı Geri Geldi!

sevda demirel

Aradan 17 yıl geçmesine rağmen hala hafızalarımızda mıh gibi yerini koruyan ve kollayan bir görüntü olarak belleğimizde bu parçayı saklıyoruz. Aslında o gece programda konuklardan bir tanesi de Arto idi ve gerilimin artmasında büyük bir rolü vardı. İkiliye siz birbirinizi sevmiyorsunuz galiba diyerek polemiği başlatmış birinin oyuncu diğerinin şarkıcı olduğunu belirterek ikinizde vücudunuzla bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz sözleriyle ateşi fitillemişti aslında… neyse biz kendi konumuza gelelim 17 sene öncesinin Sevda Demireli şarkı çıkartıyor!

Piyasada Yerini Alacak

sevda demirel

Sevda Demirel’in uzun zaman sonra büyük bir titizlikle çalıştığı ve piyasada da yerini iyi bulacak bir single çalışmasıyla geri döndü. Merakla beklenen kulislerde konuşulan ‘Sevda Tokatı’ şarkısı şuan dijital platformlarda yerini buldu. Aynı zamanda şarkıya klip çekildi ve yönetmen koltuğunda Erkan Nas otururken söz müzik Hakan Verbiç, düzenlemesinde de Can Tosun yer alıyor.

Dinlemek isteyenler için;

Sevda Demirel – Sevda Tokatı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler