Ana SayfaKimdirEren Vurdem Kimdir?

İlgili Postlar

Eren Vurdem Kimdir?

Star Tv’ de yayınlanan Söz dizisiyle, genç kızların sevgilisi olan Eren Vurdem kimdir? Oyuncu hayatı hakkında merak edilenler oyunculuk hayatına ilk hangi diziyle başladı özel hayatında sevgilisi varmı hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Eren Vurdem aslen nereli? Eren Vurdem şuan kaç yaşında? Eren Vurdem hangi burç?

Eren Vurdem aslen Konyalıdır. Oyuncu şuan 30 yaşında ve terazi burcudur.

Eren Vurdem Kimdir?

Eren Vurdem 7 Ekim 1988 yılında Konya’da doğdu. Ekranlarda genelde dizilerde gördüğümüz oyuncu Vurdem 1.76 boyunda, 70 kiloda ve mavi gözlere sahiptir.  Oyuncu olmak Eren Vurdem’in daha küçük yaşlarındaki hayaliydi. Filmlerde oyunculuk yapan Eren Vurdem yaptığı bir açıklamada: “filmlerde oynamayı sevdiğim kadar izlemeyi de seviyorum. En çokta Bilim Kurgu filmleri favorimdir.” ifadelerini kullanmıştı. Fanatik bir Beşiktaşlı olan Eren Vurdem nişancılık ve silah kullanma yeteneklerine de sahip bunu sosyal medyada paylaşılan videolardan anlıyoruz.Kariyerinin başlangıcı Eren Vurdem Haliç Üniversitesi’nde Konservatuvar bölümünde tiyatro eğitimi almıştır.

Erden Vurdem dizileri

Ekranların karşısına ilk olarak 2009 yılında yayınlanan Hesaplaşma dizisiyle geçti. Daha sonra Fox TV İnadına Aşk dizisinde Çınar Barutçu rolüyle ekranların karşısında olan Eren Vurdem, dizide de kısa zamanda izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz dizisinde ise Görevi İstihbarat Uzmanıdır. Rütbesi Başçavuştur. Söz Dizisi Oyuncuları arasında karabatak lakaplı Ateş yetimdir. Annesi de babası da bayrağıdır. Timin en neşelisidir. Eğlenmeyi sever. Kamuflaj ve kılık değiştirme ustasıdır. İstihbaratçıdır. Aynı zamanda çapkındır. Girdiği her görevde illa bir kadının kalbini kazanır. Şeytan tüyü vardır. Birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu, Şevkat tepe, Arka Sokaklar dizilerinde oynadı. Yakışıklılığı ve oyunculuktaki başarısıyla kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.

Erden Vurdem filmleri

Yapmış olduğu seslendirmeler:  Kutu Cüceleri(Türkçe Seslendirme) ve Bay Peabody(Türkçe Seslendirme)

  • Sümela’nın Şifresi
  • 3: Cünyor Temel filminde Oğuzubillah
  • Son Mektup, Şubat- Muyo
  • Jin Yaralı Grup Elemanı
  • No Ofsayt
  • Hesaplaşma

Eren Vurdem özel hayatı

Erden Vurdem’in “sevgili kim?” de herkes tarafından merak edilen bir soru konudur. Fakat yakışıklı oyuncunun bilinen bir ilişkisi bulunmamaktadır. Genç oyuncu, bu sıralar iş hayatındaki başarılarına bir kat daha katmak için çabalamaktadır. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler