Ana SayfaDizilerMucize Doktor 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Ali'ye Arka Çıkıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Ali’ye Arka Çıkıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizilerinden Mucize Doktor merakla beklenen 3. yeni bölümüyle 26 Eylül perşembe günü ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Ali ilk defa bir hastanın ölümüyle karşılaşır ve çocukken büyüyünce doktor  olunca herkesi kurtaracağını söyleyen Adil’i suçlamaya başlar. Hayati tehlikesi olan bir hastanın hayatını kurtarmanın bir yolu olduğunu söyleyen Ali’yle Ferman ilk defa aynı fikirdedir. Hastanın ailesinin Ali’ye karşı aşağılayarak konuşmasını duyan Ferman, Ali’ye arka çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ferman Ali’ye Arka Çıkıyor!

Mucize Doktor 3. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye, eğer ameliyat edilmezse anne karnındaki bebekle birlikte ölme  tehlikesi olan bir hasta gelir. Ferman, bunun bir yolu olduğunu söyler. Kurtulma ihtimali olan hastanın ameliyatı başarısız geçerse diye diğer doktorlar endişe eder. Ali’de başka bir yolunun daha olduğunu söyler. Ferman artık Ali’yi kabullenmeye başlar. Hastanın ailesi kızı ölürse hastaneyi başına yıkacağını söyler ve Ali’nin de nasıl bir doktor olduğunu sorgulayınca Ferman, asistanı ile öyle konuşmasına izin vermeyeceğini söyler.

İşte Mucize Doktor 3. bölüm 2. fragmanı…

 

MUCİZE DOKTOR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, ilk iş gününde hastalardan birine beyninde kötü huylu ur olduğunu yüzüne söyleyiverir. Telaşlanan hasta, ‘Yoksa ölecek miyim?’ dediğinde ise Ali, muhtemelen der. Ferman, Ali’ye hastaların yüzüne böyle konuşamayacağını söyleyip onu hizaya getirmek ister. Ancak ilk günden şikayetler yönetime gider. Ferman’ın sözlerini dinlemeyen Ali’ye Nazlı yardımcı olmaya çalışır.

Bir küçük kızın hastalığını takip eden Ali, ekstra tahlil ister. Tahlili aldığında ise küçük kızın taburcu olduğunu öğrenir. Hemen kızın evini bulup kapısına dayanan Ali, kendisini ifade edemez ve kapı yüzüne çarpılır. İnatla kapıyı çalıp kızın hastaneye gitmesini söyleyen Ali’yi küçük kızın babası hastaneyi arayıp şikayet eder. Üst üste gelen şikayetleri duyan Beliz, Adil’in yanına gidip olanları anlatır. Adil, hemen istifasını hazırlayıp Beliz’e verir.

Küçük kızın annesi kapıya çıkar ve sabah hastaneye götürebileceklerini söyler. Ali kızın sabaha kadar yaşayamaya bileceğini söyleyince kadın, Ali’yi içeri alır. Kızı baygın halde bulan Ali acil hastaneye götürür ve ameliyata alır. Ali kızın hayatını kurtarır. Adil ise istifa etmekten kurtulur. Ferman’ın ise yaptığı telefon görüşmesinden, Ali’yle benzer durumda hasta bir yakını olduğu anlaşılır.

Mucize Doktor 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Gerçeklerle Yüzleşmek Ali’yi Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler