Ana SayfaDizilerMucize Doktor 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Gerçeklerle Yüzleşmek Ali'yi Zorluyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Gerçeklerle Yüzleşmek Ali’yi Zorluyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mucize Doktor merakla beklenen 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlginç hikayesiyle farkındalık yaratmayı başaran dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Vefa, hastanedeki ilk gününde bir çok hastadan ve doktorlardan şikayet alır. Adil, bu şikayetler karşısında tam istifasını vermek üzereyken, evine kadar gidip muayene etmek istediği kızın hayatını kurtardığını öğrenir. Mucize Doktor 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Her hastanın hayatını kurtarmak için doktor olan Ali’yi gerçeklerle yüzleşmek zorluyor.

Perşembe Dizileri 2019

Gerçeklerle Yüzleşmek Ali’yi Zorluyor!

Mucize Doktor 3. bölüm 1. fragmanında; Ali, hastalara güzel şeyler söylemeyi bilmez. Onlara direk doğruları söyler ve bu yüzden de sürekli uyarı almaya devam eder. Adil, Ali’yi karşısına alıp, cerrahi alandaki becerisini ispatladığını ama insan ilişkilerini halletmesi gerektiğini söyler. Yaşaması yüzde üç ihtimali olan hastaya da aynı şeyi yapar. Hasta kurtulamaz ve ölür. Bunun üzerine dağılan Ali, Adil’i suçlamaya başlar. Çünkü çocukken büyüyünce doktor olunca herkesi kurtarabileceğini söylemiştir.

İşte Mucize Doktor 3. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/i-UC4eBJLbA

MUCİZE DOKTOR 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali hastanede Ferman doktorun asistanı olarak işe başlar. İlk iş gününde hastalardan birine beyninde kötü huylu ur olduğunu yüzüne söyleyiverir. Telaşlanan hasta, ‘Yoksa ölecek miyim?’ dediğinde ise Ali, muhtemelen der. Ferman, Ali’ye hastaların yüzüne böyle konuşamayacağını söyleyip onu hizaya getirmek ister. Ancak ilk günden şikayetler yönetime gider. Ferman’ın sözlerini dinlemeyen Ali’ye Nazlı yardımcı olmaya çalışır.

Bir küçük kızın hastalığını takip eden Ali, ekstra tahlil ister. Tahlili aldığında ise küçük kızın taburcu olduğunu öğrenir. Hemen kızın evini bulup kapısına dayanan Ali, kendisini ifade edemez ve kapı yüzüne çarpılır. İnatla kapıyı çalıp kızın hastaneye gitmesini söyleyen Ali’yi küçük kızın babası hastaneyi arayıp şikayet eder. Üst üste gelen şikayetleri duyan Beliz, Adil’in yanına gidip olanları anlatır. Adil, hemen istifasını hazırlayıp Beliz’e verir.

Küçük kızın annesi kapıya çıkar ve sabah hastaneye götürebileceklerini söyler. Ali kızın sabaha kadar yaşayamaya bileceğini söyleyince kadın, Ali’yi içeri alır. Kızı baygın halde bulan Ali acil hastaneye götürür ve ameliyata alır. Ali kızın hayatını kurtarır. Adil ise istifa etmekten kurtulur. Ferman’ın ise yaptığı telefon görüşmesinden, Ali’yle benzer durumda hasta bir yakını olduğu anlaşılır.

Mucize Doktor 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ferman’ın Aksine Adil Ali’ye Güveniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler