Ana SayfaDizilerMucize Doktor 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ferman'ın Aksine Adil Ali'ye Güveniyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ferman’ın Aksine Adil Ali’ye Güveniyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mucize Doktor ilk bölümüyle izleyiciden büyük beğeni toplamayı başardı. Dizi 2. bölümüyle 19 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek. Adil, doktor olmak isteyen Ali’nin zekasını keşfeder ve ona manevi babalık yapıyor. Tıp Fakültesini bitiren Ali’nin ihtisas yapması için kendi başhekim olduğu hastanede asistan olarak çalışmasını sağlıyor. Ancak, kimse Ali’yi istemiyor. Ferman’ın aksine Adil Ali’ye güveniyor ve Ferman’ın onu istememesinin altında başka bir neden aramaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ferman’ın Aksine Adil Ali’ye Güveniyor!

Mucize Doktor 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, bir hastanın yüzüne beyninde kötü huylu bir tümör olduğunu ve muhtemelen öleceğini söylüyor. Ferman doktor Ali’ye bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyor. Adil, ne olursa olsun Ali’nin bu işin üstesinden geleceğine inanıyor. Ama Ferman, birlikte girdikleri bir ameliyattan Ali’yi kovuyor. Bunu duyan Adil, Ferman’ın Ali’yi istememesinin başka bir nedeni olup olmadığını soruyor.

İşte Mucize Doktor 2. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Vefa, çocukluğundan beri rahatsızlığından dolayı dışlanmış yalnız ama dahi bir çocuktur. Ali’nin Adil ile tanışması abisinin ölümünde olmuştur. Adil, Ali’nin zekasına hayran olmuş ve onun elinden tutmuştur. Engeline ve karşılaştığı tüm zorluklara rağmen Ali Tıp Fakültesini bitirmiş, stajını da tamamlamıştır. Geriye ihtisasını yapmak kalmıştır. Adil, başhekimi olduğu hastanenin Cerrahi bölümüne asistan olarak Ali’yi işe almak ister. Ama yönetim kurulundan kimse onu istemez.

Adil bey ısrar edince yönetim kurulu onu görüşmek ister. Ali, görüşme için yola çıkar ama hava alanında beklenmedik bir kaza olur ve bir çocuk yaralanır. Muhteşem zekasıyla çocuğa ilk müdahaleyi yapar ancak ilk görüşmesine de geç kalmıştır. Ali, hastaneye götürülen yaralı çocuğun iç kanamasının nerede olduğunu bir türlü anlatamaz. Zaten kimse de onu dinlemeyip dışarı atarlar.

Ali, bir fırsatını bulup ameliyathaneye girer ve Eko çekilmesi söyler. Ferman doktor, tam çocuğu kaybedecekleri zaman Ali’nin söyledikleri aklına gelir ve çocuk hayata döner. Yönetim kurulu tekrar toplanır ve Ali’yi işe alırlar. Yeni asistanının Ali olduğunu öğrenen Ferman, onun bu işi başaracağına inanmaz. Büyük bir kaza olur ve her yerde hasta görünce Ali, dona kalır.

 Mucize Doktor 2. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Ali İlk Sınavını Geçebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler