Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 3. bölüm 1. Fragmanı Geldi! Yusuf 2. Defa Ada'nın Kahramanı...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 3. bölüm 1. Fragmanı Geldi! Yusuf 2. Defa Ada’nın Kahramanı Oluyor!

Aşk Ağlatır dizisi Show Tv ekranlarında 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ada, Nagehan’ın yanına sığınır hatta yaşlı bakım evinde işe bile girer. İsmail, Mustafa’dan aldığı parayı geri veremeyince Ada’nın peşine düşer ve yerini öğrenir. Yusuf, hapisten çıkar ama aklı hep Ada’da kalır. Eminönü’n de bıraktığı yerde onu bulur ancak İsmail’i görünce Ada’yı bulmamaları için yolunu değiştirir. Yusuf 2. defa Ada’nın kahramanı oluyor.

Pazar Dizileri 2019

Yusuf 2. Defa Ada’nın Kahramanı Oluyor!

Aşk Ağlatır 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İsmail’le Mustafa Ada’yı bulur ve zorla arabaya bindirirler. Ada, arabada Yusuf’u görür. Nagehan’la Yusuf, Rüzgar’ın arabasıyla Ada’yı kaçırdıkları arabayı takip edip sonunda arabayı kıstırırlar. Yusuf, Mustafa’ya yine yumruk atar ve Ada’yı elinden kurtarır. Ada, işine dönüp çalışmaya başlar. Rüzgar’ın Ada’yla ilgilenmesi Yusuf’un dikkatinden kaçmaz. Nalan ise Ada’nın karşısına çıkıp ona sevgilisini kaptırmayacağını söyler.

İşte Aşk Ağlatır 3. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, kendisini Nagehan’ın yanında güvende hisseder ama aklı yengesinde kalır. İsmail. Ada’nın gitmesine izin verdiği için karısını aç bırakıp ilaçlarını vermez. Mustafa yoğun bakıma alınır. Yusuf, hapistedir ama Mustafa’nın yoğun bakımdan çıkmasıyla kefaretle serbest bırakılır. Nalan, Yusuf’un kefaretini öder. Yusuf, hapisten çıkar ama Nalan’ı aramaz. Eminönü’ne gidip Ada’yı bıraktığı yerde arar.

Ada’yla Nagehan’da alışveriş için oradadır. Yusuf, Ada’yı gördüğü sırada İsmail’in kendisini takip ettiğini fark eder. Hemen simitçiye Ada’yı gösterip, ona gidip İstanbullunun onu bırakmadığını dayısının orada olduğunu ve kaçmasını söylemesini ister. Birde telefon numarasını söylemesini. Ada, dayıdan kurtulur ancak telefon numarasını yanlış aldığı için Yusuf’a ulaşamaz. Ertesi gün İsmail, Ada’nın Nagehan’ın yanında olduğunu öğrenir ve evine gider. Ada, eve gireceği sırada Nagehan onu uyarır ve gitmesini söyler.

Ada, Yusuf’un kaldığı mahalleyi hatırlar ve otobüsle oraya gider. Yusuf’da evde Nalan’ı bırakıp dışarı çıkar. Köpeğini ararken Ada’yı görür ve eve götürür. Ada, Yusuf’un sevgilisininde olduğu masada kahvaltı yaptıktan sonra gider. İş çıkışı İsmail’le Mustafa Ada’yı yakalayıp arabaya atıp götürürler. Yusuf’da Ada’yı görmek için oradadır.

Aşk Ağlatır 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Mustafa’yla İsmail Ada’yı İstanbul’da Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler