Ana SayfaDizilerMucize Doktor 2. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Ali İlk Sınavını Geçebilecek Mi?

İlgili Postlar

Mucize Doktor 2. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Ali İlk Sınavını Geçebilecek Mi?

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor ilk bölümüyle ekranlara geldi. Otizimli üstün zekalı genç bir doktor olan Ali Vefa’nın mücadelesini anlatan Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Manevi babası Doktor Adil’in Ali’yi, başhekimi olduğu hastanenin cerrahi bölümüne asistan olarak aldırmak ister. Ancak ilk toplantısına bir çocuğun hayatını kurtarmak için geç kalır. Ali’nin bu işi başaracağına kimse inanmaz. Dizinin 2. bölüm fragmanında, Ali ameliyata girerek ilk sınavını geçebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Ali İlk Sınavını Geçebilecek Mi?

Mucize Doktor 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, hastanenin Cerrahi bölümünde asistan olarak işine başlar. Hastaneye büyük bir kaza gelince donup kalır. Ancak yaralı çocuğun acil ameliyat olması gerektiğini gördüğünde kendisine gelir. Ali’nin bu ameliyatı yapacak olmasına kimse inanmaz. Bakalım Ali, bu kadar dışlanmasına rağmen başarılı bir Cerrah olabilecek mi?

İşte Mucize Doktor 2. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Vefa, çocukluğundan beri rahatsızlığından dolayı dışlanmış yalnız ama deha bir çocuktur. Ali’nin Adil Erinç’le tanışması abisinin ölümünde olmuştur. Adil, Ali’nin zekasına hayran olmuş ve ona yardım elini uzatmıştır. Engeline ve karşılaştığı tüm ön yargılara rağmen Ali Tıp Fakültesini bitirmiş, stajını da tamamlamıştır. Geriye ihtisasını yapmak kalmıştır. Adil, başhekimi olduğu hastanenin Cerrahi bölümüne asistan olarak Ali’yi almak ister. Ama yönetim kurulundan kimse onu hastanede istemez.

Adil bey ısrar edince yönetim kurulu onu görmek ister.Ali, görüşme için yola çıkar ancak hava alanında beklenmedik bir kaza olur ve bir çocuk yaralanır. Muhteşem zekasıyla çocuğa ilk müdahaleyi yapar ancak toplantıya geç kalmıştır. Hastanede yaralı çocuğun iç kanamasının nerede olduğunu bir türlü anlatamaz. Zaten kimse de onu dinlemez ve dışarı atarlar.

Ali, bir fırsatını bulup ameliyathaneye girip Eko çekilmesi söyler. Ferman doktor, tam çocuğu kaybedecekleri zaman Ali’nin söyledikleri aklına gelir ve çocuğun hayatını kurtarır. Yönetim kurulu tekrar toplanır ve Ali’yi işe alırlar. Yeni asistanının da Ali olduğunu öğrenen Ferman, onun bunu başaracağına inanmaz. Büyük bir kaza olur ve her yerde hasta görünce Ali donar kalır.

Mucize Doktor 1. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Ferman Ali’nin İyi Bir Cerrah Olacağına İnanmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler