Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural Evleniyor!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Evleniyor!

Geçtiğimiz aylarda Sıla ile yaşadığı zorlu dava sürecini atlatan Ahmet Kural’ın birkaç ay önce yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine Ahmet Kural’dan herhangi bir yalanlama gelmemesi de iddiaları iyice güçlendirmiş ve çift objektiflere yakalanmaya devam etmişti. Bugün öğrenilen bir habere göre ilişkisini bir adım daha ileriye taşımak isteyen Ahmet Kural evleniyor! Peki Ahmet Kural’ın sevgilisi kim? Sürpriz gelişmeyle ilgili tüm detaylar haberimizde;

Büyük Aşk Büyük Kavgayla Bitti!

Sıla ve Ahmet Kural aşkı bir dönemlerin dillere destan olan aşkları arasındaydı. Paylaştıkları fotoğraflarla sevenlerinin yeniden aşka inanmasını sağlayan çiftin ilişkileri de, bir o kadar sesli bir olayla bitti. Daha öncesinde de bir kere ayrılıp barışan çift en son şiddet iddialarıyla gündeme geldi. Dava sürecinde birbirleri hakkında ilginç iddialarda bulunan ikilinin ilişkisi hem kendilerini yıpratan, hem de sevenlerini üzen bir şekilde son buldu.

 Ahmet Kural En Büyük Aşkını Anlattı!

Ahmet Kural Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Yaşadığı bu fırtınalı aşktan sonra herkes Ahmet Kural’ın da Sıla‘nın da bir süre kalbini bir başkasına açamayacağını düşünüyordu ki durum böyle olmadı. Sılay’la ayrıldıktan bir süre sonra ismi bilinmeyen bir güzelle görüntülenen Ahmet Kural’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları gündeme geldi. Aralıklarla farklı mekanlarda görüntülenen ikilinin aşk iddiaları konusunda Kural iddiaları ne reddetmiş, ne de kabul etmiş, isimsiz güzelinde adının Çağla Gizem Çevik olduğu öğrenilmişti.

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural Evleniyor!

Bir süredir Avukat Çağla Gizem Çevik ile aşk yaşayan Ahmet Kural geçtiğimiz gün sevgilisine evlenme teklifinde bulunmuş. Mutlu çiftin ilişkilerini gözlerden uzak tutma nedeni ise Çevik’in mesleğinin basındaki haberlerden olumsuz olarak etkilenmesini istemedikleri içinmiş. Bir magazin programında ortaya çıkan habere göre hayatlarını birleştirme kararı olan çiftin iki, üç ay içerisinde sade bir düğünle dünya evine girecekleri öğrenildi.

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler