Ana SayfaDizilerMucize Doktor 1. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Ferman Ali'nin İyi Bir Cerrah...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 1. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Ferman Ali’nin İyi Bir Cerrah Olacağına İnanmıyor!

Fox Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Mucize Doktor ilk bölümüyle 12 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek. Büyük bir izleyici kitlesi yakalayacağı tahmin edilen dizinin 1. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı.Ünlü bir cerrah olan Ferman’ın yanına yeni bir asistan  geliyor. Bu yeni asistanın kim olacağı merak edilirken karşılarına ileri zekalı ancak çocukluğunu tranvalarla geçirmiş genç bir doktor çıkar. Ferman Ali’nin iyi bir cerrah olacağına inanmıyor. Detaylar haberimizde…

Perşembe Dizileri 2019

Ferman Ali’nin İyi Bir Cerrah Olacağına İnanmıyor!

Mucize Doktor 1. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. 12 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek dizinin fragmanında; Doktor Ferman’ın yanına yeni bir asistan geleceği haberi gelir. Ancak hastane çalışanları yaşlı birini beklerler. Ama genç, biraz tutuk bir doktor karşılarına çıkar. Ferman, kendisine asistan olarak gelen genç doktorun yerinin ora olmadığını söyleyip tepki gösterir. Ali’nin iyi bir cerrah olacağını düşünmeyen Ferman, gördükleri karşısında şaşkınlık geçirecek.

İşte Mucize Doktor 1. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 12 EYLÜLDE FOX TV EKRANLARINDA!

12 Eylül perşembe günü yayın hayatına başlayacak olan ve büyük ses getirecek diziler arasında yerini alması beklenen dizide, Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat AygenSinem ÜnsalÖzge ÖzderHazal TüresanBihter DinçelFırat AltunmeşeHayal KöseoğluKorhan Herduran ve Reha Özcan gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Hastanede geçecek olan dizinin çekimleri devam ediyor ve ilk bölümden ilk fragman yayınlandı. Mucize Doktor, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi konumunda yer alacak. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi, dünyaca ünlü The Good Doctor dizisinden ülkemize uyarlanmıştır. Son dönemin en çok dikkat çeken genç oyuncularından Taner Ölmez’in de başrolünde oynadığı dizide, Yasak Elma’dan ayrılan yakışıklı oyuncu Onur Tuna Ferman doktor karakteriyle yer alıyor.

Ali, ailesi ve çevresi tarafından dışlanmış bir çocuk olarak büyür. Ancak kaybettiği abisi onu ileride büyük bir doktor olacağına inandırmış. İleri zekaya sahip Ali, Tıp fakültesini başarıyla bitirip, hocalarını kendisine hayran bırakır. Ali’nin şimdiki hedefi iyi bir cerrah olmaktır. Ferman’la Ali’nin yolları hastanede kesişir.

Mucize Doktor 2. Tanıtımı Yayınlandı! Bu Dizi Bağımlılık Yapacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler