Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Bebeğini Kaybetti..

İlgili Postlar

Seren Serengil Bebeğini Kaybetti..

Ayrılmak üzere olduğu eşi Yaşar İpek’in gazeteci Ali Çınar’a tüm samimiyetiyle yaptığı açıklamalarından sonra tansiyonu yükselerek fenalaşıp hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Seren Serengil, bebeğini kaybetti. Tüm Detaylar Haberimizde..

Yaşar İpek’ten Seren Serengil Hakkında Bomba İtiraflar

Seren Serengil Bebeğini Kaybetti..

Boşanmak istediği eşi Yaşar İpek ile yaşadıkları gerginliklerin ardından bugün Seren Serengil’den kötü haber geldi. Bugün Sosyal medya hesabından düşük yaptığı bebeğine duygusal bir paylaşım ile vedasını etti.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil kimdir?

Dün gece hastaneye kaldırılan Seren Serengil yüksek tansiyon nedeniyle düşük yaptı. Boşanma aşamasına gelen Seren Serengil’in bu durumu evliliğin krize girmesiyle birlikte eşi Yaşar İpek ile yaşadığı yüksek gerilimle günleri neden oldu.

Seren Serengil’den Şok İddia; Şiddet Görüyorum!

Aniden Fenalaştı ve Hastaneye Kaldırıldı!

Şarkıcı Yaşar İpek’in, tüp bebek tedavisi sırasında Mitokondri nakli ile kendisini aldattığını söylediği Seren Serengil, dün gece geç saatlerde fenalaştı ve acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Şiddet Gördüğünü de Söylemişti!

Geçtiğimiz ağustos ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığını sosyal medya hesabından müjdeleyen Seren Serengil, bu sürprizin hemen ardından eşi Yaşar İpek’le gergin olaylar yaşamıştı eşinden şiddet gördüğünü anlatan Seren Serengil boşanma davası açmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler