Ana SayfaÜnlülerPopçu Hatice Seren Serengil'e Destek Oldu..

İlgili Postlar

Popçu Hatice Seren Serengil’e Destek Oldu..

Mitokondri nakliyle Gebe kaldığı iddiasıyla boşanma raddesine gelen ve Eşi Yaşar İpek’ten şiddet gördüğünü öne süren şarkıı Seren Serengil’e şarkıcı Hatice’den destek geldi. Detaylar Haberimizde..

Popçu Hatice, Eşi Yaşar İpek’ten Şiddet Gördüğünü Öne Süren Seren Serengil’e Destek Verdi..

Hatice kimdir?

Mitokondri nakli ile kendisini aldattığını söyleyen Yaşar İpek’ten sonra Seren Serengil, eşinin bu açıklamalarından sonra kendisi tarafından şiddete maruz kaldığını iddia ettiği görüntüleri paylaşmıştı. dün gece geç saatlerde fenalaştı ve acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Yaşar İpek kimdir?

Dün gece hastaneye kaldırılan Seren Serengil yüksek tansiyon nedeniyle düşük yaptı. Boşanma aşamasına gelen Seren Serengil’in bu durumu evliliğin krize girmesiyle birlikte eşi Yaşar İpek ile yaşadığı yüksek gerilimle günleri neden olmuştu.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil ile boşanma noktasına gelen Yaşar İpek’ten gündem olacak itiraflar

Ünlü popçu Hatice, zorlu günlerden geçen meslektaşı Seren Serengil’e, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşarak  yayınladığı destek mesajı ile beğeni yağmuruna tutuldu.

Popçu Hatice: “İşte Biz Böyleyiz!……”

Popçu Hatice, sanat dünyasının bir insana uygulanan şiddete masılsessiz kalındığını yazarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepkisini dile getirdi.

İşte Popçu Hatice’nin Duygu Dolu Seren Serengil Desteği;

hatice-yasar-ipek-ten-siddet-gordugunu-soyleyen-12379169_2061_m

 

hatice-yasar-ipek-ten-siddet-gordugunu-soyleyen-12379169_2921_m

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler