Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç'dan Hande Erçel'e Aşk Dolu Jest

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’dan Hande Erçel’e Aşk Dolu Jest

Ünlü pop şarkıcısı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel’e bomba gibi jest yaptı. Demirören TV medya sponsorluğunda organizasyonu yapılan Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında bu yıl yine hayranlarıyla buluşan güçlü ses Murat Dalkılış aşk dolu jestini tüm müzik severlerinin gözleri önünde gerçekleştirdi. Detaylar Haberimizde..

Hande Erçel’in Yürek Sızlatan Paylaşımı

Murat Dalkılıç’dan Hande Erçel’e Aşk Dolu Jest!..

Afeta adlı yepyeni albümünü çıkarmak için sayılı günleri kalan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Müjgan ve Yabancı isimli yeni şarkılarını bu yıl Harbiye Açıkhava sahnesinde ilk defa okuyan Murat Dalkılıç, müzik severlerden tam not aldı. Üstelik Murat Dalkılıç, ilk defa seslendirdiği Müjgan’ı sevgilisi Hande Erçel’e yazdığını açıkladı ve aşık olduğu kadının elini tutup gözlerine bakarak Müjgan’ı söyledi.

Murat Dalkılıç kimdir?

Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e

Murat Dalkılıç Yepyeni Albüm

Hande Erçel kimdir?

Harbiye konseri öncesi basın mensubu arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, “İki senedir yeni albüm yapmıyorum ve yeni bir şeyler yapmadan Harbiye’de çıkmak istemedim. 1.5 senedir üstünde çalıştığım albümümü 30 Ağustos konserine özel çıkarmak istedim ama yetişmedi. Yeni albümü çok kısa bir süre sonra hayranlarımla buluşturacağım. Bu sene Rap müziğe sevgi seli var, bende o yüzden çocukluğumdan beri hayranı olduğum Cartel grubunun şarkılarını söylemek istedim. Sonra birden neden Cartel’i çağırmıyoruz fikrinden yola çıkarak, konsere Erci E.’yi davet ettik. Çocukken kolyesini takıp dolaştığım kişiyle bugün aynı sahneyi paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Ayrıca bugün 30 Ağustos kendi onurumuzu sahiplendiğimiz bir gün, 5 bin kişiyle beraber bayramı kutlayacağız” dedi.

Murat Dalkılıç’tan Babalık Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler