Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy İle Berk Suyabatmaz Yarın Boşanıyor

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy İle Berk Suyabatmaz Yarın Boşanıyor

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ve eşi Berk Suyabatmaz geçtiğimiz aylarda boşanma haberiyle magazin gündeminde yer almışlardı. En son Burcu Esmersoy ise boşanma hakkında çıkan haberleri doğrulayarak çok yakında boşanacaklarını doğrulamıştı. Ünlü çift yarın boşanıyor. İşte tüm detaylar Haberimizde..

Burcu Esmersoy’dan Boşanma Açıklaması!

Burcu Esmersoy İle Berk Suyabatmaz Yarın Boşanıyor

Geçtiğiz ay 15 Ağustos’ta İstanbul Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak açılan boşanma davasının dilekçesinde, ünlü çiftin fikren ve ruhen anlaşamadığı, bu sebep ile evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı eklendi.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Aynı belgede ünlü çiftin protokol gereği maddi, manevi tazminat ve nafaka taleblerinde bulunmadıkları öğrenildi.

Burcu Esmersoy Boşanma Davası Açtı Mı?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Habertürk’ün başarılı yazarlarından Esin Övet’e yaptığı röportajda, “Ben başka bir kadını hiç hissetmedim Esin. Başka bir erkek söz konusu bile olamaz. Çocuk meselesi hiç tartışma konumuz olmadı. Yani kısacası bunların hiç biri değil Esin olmadı, yürümedi. Birbirimizi yıpratmaya gerek yok”cümleleriyle içinde olduğu bu durumu samimiyetiyle anlatmıştı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy boşanma kararı almaları sonrasında, eşi Berk Suyabatmaz ile beraber çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırmadı ve hesaplarındaki Suyabatmaz soyadını da henüz kaldırmadığı gözlemlendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler