Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'dan Boşanma Açıklaması!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’dan Boşanma Açıklaması!

Burcu Esmersoy geçtiğimiz sene Mayıs ayında iş adamı Berk Suyabatmaz ile dünya evine girmişti. Birbirlerine olan aşklarıyla gündeme gelen çiftin hakkında bir süredir evliliklerinde sorun yaşadıklarına dair iddialar dolaşıyordu. Yaşadıkları sorunlardan dolayı boşanacakları söylenen çift hakkında Burcu Esmersoy’dan boşanma açıklaması geldi!

“Birbirimiz İçin Yaratılmışız”

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında dünya evine giren Burcu Esmersoy, eşi Berk Suyabatmaz’la ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Berk Suyabatmaz’ın hayatının aşkı olduğunu açıklayan Esmersoy, bu zamana kadar yaşadıkları tüm ilişkilerin onları bu aşka hazırladıklarını açıklayarak mutluluğunu dile getirmişti.

Burcu Esmersoy’dan Ayrı Ev Açıklaması

Berk Suyabatmaz ile Mikonos tatilinden döndükten sonra kendisiyle ilgili verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulunan Burcu Esmersoy’un açıklamaları dikkat çekmişti. Biriyle aynı evde yaşamanın zorluğundan bahseden Esmersoy çiftlerin evli de olsalar kendilerine ait bir evlerinin olması gerektiğini söylemesi, çift arasında bir gerilim olup olmadığını merak konusu haline getirmişti.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy’dan Boşanma Açıklaması!

Bir süredir boşanacakları konuşulan Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz iddiaları doğru çıktı. Bugün iddiaları kabul eden Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz’la  şiddetli geçimsizlik ve hayat tarzlarının farklı olması nedeniyle anlaşmalı olarak boşanacaklarını açıkladı. 2 Eylül’de mahkemesi görülecek olan dava hakkında ise Esmersoy’un yakın arkadaşlarına “Boşanmak benim kararım hiçbir şekilde geri dönüşü yok. Biran önce ev bulup taşınmak istiyorum.” dediği iddia edilse de, Esmersoy bu iddialar karşısında resmi bir açıklama yapmadı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler