Ana SayfaDedikoduSimge Full Çekiyor

İlgili Postlar

Simge Full Çekiyor

Tarzı, tavrı ve şarkıları ile son dönemin en yenilikçi ve yaratıcı isimlerinden gösterilen Simge, yaz başından bu yana Bodrum Yalıkavak Hazine’de sahne almaya devam ediyor. Altı haftadır Pazar geceleri sahne alan Simge’nin performansını izlemek isteyenler mekanın rezervasyonlarını günler öncesinden dolduruyor. Vermiş olduğu konserlerde Simge full çekiyor.

Simge Sağın Kimdir ?

9 günde şehir şehir gezip toplam 3910 KM yol…

Türk Pop Müziği’nin en sevilen kadın sesi Simge kışın İstanbul ‘da başladığı yazın da Bodrum Yalıkavak’ta sürdürdüğü Pazar geceleri sahnelerine ara vermeden devam ediyor. 6 haftadır Bodrum Yalıkavak Hazine‘de izleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Simge’ye tatilciler çok büyük ilgi gösteriyor. Her hafta bir sonraki haftanın rezervasyonlarını dolduran Simge’nin konseri için sosyal medya hesaplarından “Pazar gününe tüm rezervasyonlarımız dolmuştur. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz…” notunu paylaşan mekan yetkilileri gelen yoğun taleplerden dolayı rezervasyonlarını günler öncesinden kapattıklarını belirtiyorlar.

Simge Full Çekiyor

Fark Atıyor

Tüm yazı rakiplerine fark atarak yoğun konser takvimi ile geçiren Simge gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu her fırsatta söylüyor. Yıllar önce bu günlerin hayalini kurduğunu, konserler için ömrü yollarda geçsin diye dua ettiğini söyleyen Simge bugünlere şükrettiğini söylüyor…

Simge Full Çekiyor

Simge ; 9 Ağustos Aydın Didim Caprice, 10 Ağustos Aydın Buharkent, 11 Ağustos Bodrum Yalıkavak Hazine, 12 Ağustos Aydın Didim Tren, 13 Ağustos Çeşme Tren Ayayorgi, 15 Ağustos Sinop Gerze Festivali, 16 Ağustos Yalova Çınarcık Kio Klub, 18 Ağustos Bodrum Yalıkavak Hazine sahnelerinde olacak.

Simge Sağın Instagram: instagram.com/simgesagin/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler