Ana SayfaÜnlülerŞevval Sam'dan Sıla'ya Destek!

İlgili Postlar

Şevval Sam’dan Sıla’ya Destek!

Geçtiğimiz gün sevilen sanatçı Sıla Bodrum’da sevenleriyle buluşmuştu. Ancak konserine belirdiği konsept dinleyici tarafından büyük tepki gördü. Konserine oturarak başlaması nedeniyle izleyicisinden sert bir tepkiyle karşılaşan Sıla’nın yaşanan olaylara karşı morali de bozulmuştu ki sevilen sanatçı Şevval Sam’dan Sıla’ya destek geldi. İşte Şevval Sam’ın o açıklamaları;

İzleyiciler Sahneyi Terk Etti!

Bodrum’da ki konserine oturarak başlayan Sıla, şarkılarını oturarak söylediği için izleyicisinden sert tepkiyle karşılaştı. Bazı dinleyicileri Sıla’nın oturmasını saygısızlık olarak değerlendirerek tepki olarak konser alanını terk ettiler. Sosyal medyada da tepki çeken bu olay’da izleyenlere de, Sıla’ya da hak veren çoktu.

Sıla’nın Konserini Terk Ettiler!

Sıla’dan Tepkilere Yanıt Gecikmedi

Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konserinde beklenmedik bir tepkiyle karşılaşan Sıla, kendisine yapılanın haksız bir tutum olduğunu dile getirdi. Konser konseptinin vasıl tadında olduğunu dile getiren şarkıcı oturarak söylemesinin de gayet normal olduğunun altını çizdi.

Sıla Kimdir?

Şevval Sam’dan Sıla’ya Destek!

Sıla’nın Bodrum’da oturarak konser vermesi sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. Konuyla ilgili olarak Sıla’ya en büyük destek sevilen sanatçı Şevval Sam‘dan geldi. Sahnenin sanatçının alanı olduğunu belirten Şevval Sam, dinlemeye gidenlerin sanatçıyı her haliyle kabul ederek gitmesi gerektiğini belirtti. Bu durumun saygıyla bir alakası olmadığını söyleyen Sam, sanatçının sahnede kendini ifade etmek de özgür olduğunu söyleyerek “Sıla isterse oturarak, isterse ayakta isterse de yatarak söyler” açıklamasında bulunarak olanlara anlam veremediğini söyledi.

Şevval Sam Kimidir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler