Ana SayfaÜnlülerSıla'nın Konserini Terk Ettiler!

İlgili Postlar

Sıla’nın Konserini Terk Ettiler!

Bodrum’da konser veren Sıla Gençoğlu sahnede bütün şarkılarını oturarak söylediği için dinleyicilerden sert bir tepki aldı. Konser boyunca ayağa kalkmadan oturak şarkılaırnı söyleyen Sıla’ya izleyiciler konseri terk ederek cevap verdi.

Konseri Terk Ettiler!

sılanın konserini terk ettiler

 Sıla kimdir?

Hazer Amani Kimdir?

Son dönemlerde Hazer Amani ile aşk yaşamaya başlayan ve yaptıklarıyla ilgi toplayan ve tepki alan Sıla’nın Bodrum’da verdiği konserde bütün şarkıları oturarak söylediği için dinleyiciler bir süre sonra bunun bir saygısızlık olduğunu dile getirip tepki amaçlı salonu terk etmeye başladı. Bunun üzerine konser başladığında seyircilerini ve hayranlarını çok özlediğini 10 mayıstan beri sahneye çıkmadığını sahneyi çok özlediğini ve 10 mayısta Bodruma geldiğini o zamandan beri postunu serdiğini bu sürecin bir arınma süreci olduğunu dinlenme vakti olduğunu ve bu konserinin bir kavuşma olup çok güzel geçmesini dilediğini söyledi.

Sıla’nın Hazer Amani ile yaşadığı aşkı kabul ettiği haberi okumak isterseniz;

Sıla’nın Yeni Aşkı

İkinci Şarkıda Biter!

sıla gençoğlu

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Sıla bu heyecanım sizlerle buluşmaktan ötürü ve ikinci şarkıda heyecanım diner dinmezse de Biz bizeyiz zaten deyip salonu terk eden dinleyicilere göndermede bulunduğu iddia edildi. Bu durum kısa zamanda sosyal medyada da yerini buldu bir çok hayranı Sılanın bu yaptığının saygısızlık olduğunu bir çok insanın belli bir ücret karşılığında onu dinlemeye geldiğini ve alması gereken hizmet karşılığını alamadığını dile getirdi. Bazı kullanıcılar ise haber bültenlerini bile ayakta sunuyorlar bu bir saygı göstergesidir Sıla bunu yapmamalıydı diyerek ünlü sanatçıya tepkilerini dile getirdiler. Son zamanlarda yaptıkları ve yaşadıklarıyla bir çok gözü üzerine çeken Sılanın bu olayı ona nasıl bir geri dönüş sağlayacak bu da ayrı bir merak konusu tabi…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler