Ana SayfaÜnlülerKerem Bürsin'den Kötü Haber!

İlgili Postlar

Kerem Bürsin’den Kötü Haber!

Kerem Bürsin, Bodrumda yaptığı tatilinde ölümün kenarından döndü. Tekneden düşen genç oyuncu omurgasını kırdı. 10 gündür tedavi gören Bürsin, fizik tedavi sürecine bir müddet daha devam edecek.

kerem bürsin

Kerem Bursin kimdir?

 

Tekneden Düştü!

kerem bürsin

Serenay Sarıkaya ile ilişkisi bittikten sonra arkadaşlarıyla beraber tatile çıkan Kerem Bürsin, talihsiz bir kaza geçirdi. Geçtiğimiz aydan bu yana Bodrum’da tatil yapan genç oyuncu, kaldıkları tekneden denize düştü.Teknede bulunan kişiler tarafından sudan çıkarılarak hızlı bir şekilde hastaneye götürülen Kerem Bürsin’e “omurga kırığı” teşhisi konuldu. Yaklaşık 10 gündür tedavi gören ve koruyucu korse kullanan Bürsin’in sağlık durumu günden güne iyileşiyor. Bürsin’in gördüğü fizik tedavi sayesinde kısa sürede eski sağlığına kavuşacağı söyleniyor.

Kafası Dalgın Kerem

kerem bürsin

Son zamanlarda Serenay Sarıkaya ile birliktelikleri olan ve ayrıldıktan sonra Kerem’in dalgın hareketleri herkesin ilgisini çekmiş ve kafalarda soru işareti yaratmıştı. Bu ayrılık belli ki sadece Kerem’i üzmüş gibi gözüküyordu. Bunun üzerine Kerem Bürsin yakın arkadaşlarıyla Bodrum’a tatile çıkmış ,teknede vakit geçirerek kafa dağıtmayı tercih etmişti ama bu malesef görülmez bir kazayla son buldu.

Serenay Sarıkaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler