Ana SayfaDedikoduSıla'nın Yeni Aşkı

İlgili Postlar

Sıla’nın Yeni Aşkı

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan şarkıcı Sıla, arabada sarmaş dolaş görüntülendiği ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşadığını itiraf etti. Sıla yeni aşkı olan Hazer Amani ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sıla Kimdir ?

Oyuncu Ahmet Kural’la ilişki yaşarken şiddet gördüğünü söyleyerek şikayetçi olan ve sosyal medya paylaşımları dışında bir süredir açıklama yapmayan şarkıcı Sıla Gençoğlu sessizliğini bozdu. Sıla, aylar önce arabada sarmaş dolaş görüntülendiği şef Hazer Amani ile birlikte olduğunu da ilk kez açıkladı.

Yeni Aşkını İtiraf Etti

Sıla yeni şarkısı Karanfil ile hayranlarıyla buluşan Sıla Gençoğlu, stüdyolarının kapılarını Ömür Sabuncuoğlu’na açtı. Sıla özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Birlikte olduğu kişi hakkında da ilk kez konuştu. Sıla “Kalbiniz dolu mu?”sorusuna verdiği cevap “Benim kalbim hep dolu” oldu.

Güzel Bir Şey Yaşıyorum

Sıla Hazer Amani ile ilişkisini ilk kez net bir şekilde açıkladı. “Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyorum. Güzel bir şey yaşıyorum” dedi.

Sıla'nın Yeni Aşkı
Sıla’nın Yeni Aşkı

Aşk İddialarını Yalanlamıştı

Sıla ve Hazer Amani çifti bir arabanın arka koltuğunda sarmaş dolaş uyurken görüntülenmişlerdi. Amani, görüntülerin ardından çıkan aşk iddialarını da yalanlamıştı.

Sıla Instagram: instagram.com/silagencoglu/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler