Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Yakalandı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Yakalandı!

Geçtiğimiz sene Şeyma Subaşı ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı, bir dönemler Itır Esen’le anılmıştı. Haklarında çıkan aşk iddiaları hakkında uzun bir süre boyunca sessiz kalan Acun Ilıcalı, sonrasında iddiaları yalanlamıştı. Ardından genç bir isimle görüntülenen ve bu konuda bir açıklama yapmayan Acun Ilıcalı 30 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı! İşte Acun Ilıcalı’nın yeni gözdesi;

Ayrılık Herkesi Şaşırttı

Acun Ilıcalı’nın 8 senedir aşk yaşadığı Şeyma Subaşı’yla ilişkisini ve evliliğini geçtiğimiz sene sonlandırma kararı alması gündeme damgasını vurmuştu. Ani bir boşanma davasıyla evliliklerine son noktayı koyan çift bu hızlı ayrılığın perde arkasını da açıklamamayı tercih etmişti.

 Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

“Acun Çok İyi Bir Yol Gösterici”

Şeyma Subaşı ile ayrılığının ardından adı Itır Esenle anılan Ilıcalı iddiaları yalanlamadan önce ilk açıklama Itır Esen’den gelmişti. Ilıcalı ile aralarında hiçbir şey olmadığını açıklayan Esen, Acun Ilıcalı ile tanışmasının Acun Medya sayesinde gerçekleştiğini açıklayarak Acun Ilıcalı’nın kariyer yönlendirmesini çok iyi yaptığını ve çok iyi bir yol gösterici olduğunu dile getirmişti.

Itır Esen Kimdir?

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Yakalandı!

Acun Ilıcalı Haziran ayında kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Altunkaya ile görüntülenmişti. Hakkında çıkan aşk iddialarını yanıtsız bırakan Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Ayça Altunkaya ile ikinci kez görüntülendi. Yurt dışı tatilinden yeni dönüş yapan Ilıcalı’nın Altınkaya ile olan yakınlığı da gözlerden kaçmadı. İkilinin arasında 30 yaş olması ise büyük tepki çekti. Konuyla ilgili olarak Acun Ilıcalı’dan henüz bir açıklama gelmedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler