Ana SayfaDedikoduYaşar İpek’ten Seren Serengil Hakkında Bomba İtiraflar

İlgili Postlar

Yaşar İpek’ten Seren Serengil Hakkında Bomba İtiraflar

Ünlü şarkıcı Seren Serengil ile boşanma kararı alan ünlü şarkıcı Yaşar İpek, ikiliyi boşanma arifesine getiren tüm olayları, ünlü gazeteci Ali Çınar’a tüm samimiyetiyle anlattı. Duyduklarınıza inanamayacağız tüm Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil’den Şok İddia; Şiddet Görüyorum!

Yaşar İpek’ten Boşanmak İstediği Seren Serengil Hakkında Bomba İtiraflar!

Geçen yıl dillerden düşmeyen muhteşem bir törenle dünya evine girdiği  hamile eşi Seren Serengil ile medeni bir biçimde boşanmayı beceremediklerini açıklayan Yaşar İpek, verdiği röportaja Seren Serengile âşık olduğu zamanları anlatarak başladı anlatmaya..

Yaşar İpek Tüm İçtenliği İle Anlattı!

Ayrılık kararı almış olmalarına rağmen Seren Serengil’den “eşim” diye hitap eden Yaşar İpek, Seren Serengil ve kendi ailesi arasındaki gerginliğin nedenlerini anlattı. Evlendiği günden itibaren oluşan bütün olumsuzlukları, Aşk kazansın diyerek sineye aldığını açıklayan ünlü şarkıcı Yaşar İpek, eşi Seren Serengil’in gebelik süresiyle ilgili inanılmaz suçlamalarda da bulundu.

Seren Serengil kimdir?

Ve sonunda Yaşar İpek, Seren Serengil ile olan evliliklerini boşanma aşamasına sürükleyen durumun Seren Serengil gebelik için uyguladığı yöntem olduğunu itiraf etti.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil ile boşanma noktasına gelen Yaşar İpek’ten gündem olacak itiraflar

Yaşar İpek: “Mitokondri nakli Yapıldığını Öğrendim”

Eşi Seren Serengil ile bir kez normal ikinci kez de tüp bebek denemesi yaptıklarını, fakat çocuk sahibi olamadıklarını söyleyen Yaşar İpek, Seren Serengil’in hamilelik hakkında kendi ailesi ile ağza alınmayacak kelimelerle olaylı bir şekilde tartıştığını söyledi.

“Aşkın kazanması için çocuk yapmaya karar verdik” diyen Yaşar İpek, yeniden tüp bebek yapmak için gittikleri hastanede kendisine pek çok belge imzalatıldığını da iddia etti.  Daha sonrasında  hastanede yeni tanıştığı birisi tarafından telefonla aranan şarkıcı Yaşar İpek, Seren Serengil’in “Mitokondri nakli” yaptırdığını öğrendiğini açıkladı.

Yaşar İpek: “Kobay Mıyım Ben?”

Seren Serengil’in tedavi gördüğü Hastanenin “Siz imza attınız” cevabıyla beyninden vurulmuşa döndüğünü anlatan Yaşar İpek, “Kobay mıyım ben?” diye sorduğunu da söyledi

Eşi Seren Serengil tarafından oyuna getirildiğini öne süren Yaşar İpek, bu sebeble tartıştıklarını anlatırken magazin gündeminde çıkan  Havluyla şiddet  haberlerine de yanıt verdi.cevaplamış oldu.

Oluşan Havlu krizinin peşinden eşi Seren Serengil’in boşanma isteğini kabul ettiğini anlatan Yaşar İpek, boşanma davasını neden kendisinin açtığını da samimiyetle anlattı.

Boşanma davası görülünceye kadar Türkiye’den ayrılacağını da açıklayan Yaşar İpek, ilerde doğacak bebeğin kendi soyadını alması konusunda da keskin açıklamalar yaptı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler