Ana SayfaDedikoduBurcu Kıratlı'dan Kötü Haber, Sinan Akçıl’ı Sildi

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı’dan Kötü Haber, Sinan Akçıl’ı Sildi

Dünya evine girdikten kısa bir süre sonra evliliklerinde sorunlar yaşamaya başlayan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti uzun bir süredir kavgaları ile gündeme geliyorlardı. Ünlü çift arasında tam ateşkes imzalandı, her şey yoluna girdi derken, Burcu Kıratlı sosyal medya hesabından Akçıl soyadını sildi, Tüm Detaylar Haberimizde..

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ferhat Göçer Yüzünden Kavga Etti!

Burcu Kıratlı’dan Kötü Haber, Sinan Akçıl’ı Sildi!

Uzunca bir zamandır bir barışık bir dargın halleriyle Magazin gündeminde önemli derecede ilgi gören Şarkıcı Sinan Akçıl ve Oyuncu Burcu Kıratlı arasındaki kriz bir türlü çözülemiyor cinsten. Ünlü çiftin aralarında suların bir türlü durulmadığı gösterdikleri son davranışla kendini belli etti.

Kenan Erçetingöz’ün kızı ünlü oyuncu Burcu Kıratlı önceki gece eşi Sinan Akçıl’ın soyadını instagram hesabından sildiği ve birlikte oldukları fotoğrafları da sayfasından tek tek kaldırdığı gözlemlendi.

Şarkıcı Sinan Akçıl da Burcu Kıratlı’yıda takipten çıkardı. Ünlü çiftin bu hareketleri, boşanma yoluna girdikleri biçiminde yorumlandı.

Ferhat Göçer’den Sinan Akçıl’a Cevap Gecikmedi..

 

Sinan Akçıl Kimdir?

Dedikodulara göre ayrılık kararını almalarındaki neden, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın evliliklerinde olmadığı gibi davranmasıymış. Kendinde olduğundan çok daha fazlasını göstermeye çalışan Akçıl, evlendikten sonra Burcu Kıratlı’ya vaad ettiklerinin hiç birisini gerçekleştiremeyince Burcu ve ailesini bu durumu anlamış olduğu ve bu duruma el koydukları iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler