Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisine Tüm Dengeleri Değiştirecek Yeni Oyuncu Dahil Oluyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisine Tüm Dengeleri Değiştirecek Yeni Oyuncu Dahil Oluyor!

Fox Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Yasak Elma, 2018-2019 sezonunda 17 Eylül pazartesi günü başlamıştı. İkinci sezonuna da benzer tarihlerde başlayacak olan dizinin yeni bölümleri merak edilirken, kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Yasak Elma dizisine tüm dengeleri değiştirecek yeni oyuncu dahil oluyor. Bir birinden güzel alımlı oyunculara bir yenisi daha eklendi. Dizi son transferiyle adeta güzeller geçidi gibi oldu.

Pazartesi Dizileri 2019

Yasak Elma Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oluyor!

Geçtiğimiz sezon Halit’in kızı Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar diziden ayrılmış onun yerine Lila karakterini canlandıracak olan Buçe Buse Kahraman‘ı kadroya dahil etmişti. Yasak Elma son olarak ‘Best Model Of The World’ yarışmasında birinci olarak adını duyuran Faslı model İman Casablanca’yı dizi kadrosuna aldı. Dizinin yeni sezonunda Casablanca Leyla isimli karaktere hayat verecek.

Leyla, istemediği birisiyle zorla evlendirilen ve imkanlarını zorlayıp kaçan bir genç kadındır. Hayata tutunma mücadelesi içerisinde ise yolu Kaya ile kesişiyor. Bu ikili arasında gelişecek olaylar merakla bekleniyor.

Yasak Elma Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oluyor

YASAK ELMA 47. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, beş parasız Halit tarafından kapıya konduktan sonra başka gidecek yeri olmadığı için Emir’in evinde kalmaya başlar. Halit, Yıldız’ı evden kovduğu gün Kaya ile Şahika’yı eve yemeğe davet eder. Ertesi gün Şahika, Halit’in yanına teşekkür etmek için uğrar. Şahika’dan etkilenen Halit, onu akşam yemeğine davet eder. Yıldız, Halit’le konuşmak için şirkete gider ve Halit onu kovar. Yıldız’ı ağlarken Kaya onu görür ve onunla odasında konuşur. Yıldız’ın masum olduğuna inanan Kaya, Ender’in yaptığı tüm oyunları onun ağzından duyar.  Kaya, Halit’e Ender’in Yıldız’a kurduğu tuzağı duyduğunu anlatırken Sevda gelir ve tüm olanları Ender’in planladığını Halit’e söyler.

Masum olduğunun ortaya çıktığını anlayan Yıldız, Halit’le konuşmaya eve gider. Halit, ona boşanmakta kararlı olduğunu eşyalarını alıp gitmesini söyler. Yıldız, çıkarken Ender eve gelir. Ender, Yıldız’a, Halit’in parasını sevdiğin söyler. Yıldız’da onu öldürüp boğaza atmamak için kendisini tuttuğunu söyler. Şahika, Yiğit’i arar ve Ender’in her şeyi bildiği halde onu istemediği söyler. Yiğit, annesine hesap sormak için karşısına çıkar ama Ender onu dinlemeden kovar. Ender’le Erim, otururken Erim’in içeri girdiği sırada biri gelir ve Ender’in kafasına vurup onu boğaza düşürür.

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler