Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran dizinin, bu büyük başarısı ilginç hikayesi ve usta oyuncu kadrosuna bağlanıyor. Dizi 47. bölümüyle sezon finali yaparak kafalarda soru işaretleri bırakmıştı. Ender ölecek mi? Halit, her şeyini kaybeden fakir bir adam mı olacak? Yıldız ise zengin bir kadın mı olacak? Tüm bu soruların cevabı yeni sezon bölümlerinde cevap bulacak. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Yasak Elma Ne Zaman Başlayacak?

Yasak Elma dizisi 2018-2019 sezonunda 17 Eylül Pazartesi günü ilk olarak ekranlara gelmişti. Dizinin yeni bölümleri Eylül ayı ortalarında yayınlanması bekleniyor. Önümüzdeki kış sezonunda da dizinin yayınlanma gününde bir değişiklik olmayacak ve pazartesi akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

YASAK ELMA 47. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, beş parasız Halit tarafından kapıya konduktan sonra bir otele gider. Orada kredi kartlarının iptal edildiğini öğrendiğinde başka gidecek yeri olmadığı için Emir’in evinde gider. Halit, Yıldız’ı evden kovduğu aynı gün Kaya ile Şahika’yı evde yemeğe davet eder. Şahika, konuşmalarıyla Halit’i baştan çıkarmayı başarır. Ertesi gün Şahika, Halit’in yanına teşekkür etmek için uğrayınca bu durumdan çok memnun olan Halit, Şahika’yı akşam yemeğine davet eder.

Yıldız, Halit’le konuşmak için şirkete gittiğinde Halit onu kovar. Yıldız’ı ağlarken gören Kaya, onu odasına çağırıp konuşur. Yıldız’ın masum olduğuna inanan Kaya, kendi ofisinden çıkıp Ender’in ofisine giden Yıldız’ın arkasından gider ve Ender’in yaptığı tüm oyunları onun ağzından duyar. Şahika, abisinin yanına geldiğinde, Kaya ona olanları anlatır ve Halit’e duyduklarını anlatacağını söyler. Kaya, Halit’e Ender’in Yıldız’a kurduğu tuzağı duyduğunu anlatırken Sevda gelir ve tüm olanları Ender’in planladığını söyler. Hatta Ender’in verdiği parayı da iade eder.

Yıldız, bu seferde eve gider. Halit, ona boşanmakta kararlı olduğunu eşyalarını toplayıp gitmesini söyler. Yıldız, çıkarken Ender’i görür. Ender, Yıldız’a, Halit’i değil parasını sevdiğin söyler. Yıldız’da onu öldürüp boğazın sularına atmamak için kendisini tuttuğunu söyler. Şahika, Yiğit’i arayıp Ender’in her şeyi bildiği halde onu istemediği yalanını söyler. Yiğit, annesine hesap sormak için karşısına çıkar ama Ender onu kovar. Ender’le Erim, otururken Erim içeri girer. O sırada biri gelir ve Ender’in kafasına sopayla vurup onu boğaza düşürür.

 Yasak Elma Gelecek Sezon İlk Fragmanı İzle! Halit Fakir Yıldız Zengin Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler