Ana SayfaDizilerVuslat Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Vuslat Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz kış sezonu ekranlara gelen Vuslat dizisi büyük bir izleyici tarafından sevilerek izleniyor. Geçtiğimiz sezon 20. bölümüyle ekranlara veda eden dizinin son bölümü izleyicilerin kafasında soru işaretleri bıraktı. Perihan ile Nehir’in Feride’yi öldürmek için yaptığı plan ters tepmişti ve aynı zehirli içecekten hem Feride hem de Aziz içmişti. Feride ve Aziz’e ne olacak? sorularının cevabı dizinin yeni bölümlerinde cevap bulacak. Vuslat dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Vuslat Ne Zaman Başlayacak?

Yayın hayatına geçtiğimiz sezon başlayan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat, ilk olarak 7 Ocak’ta izleyicileriyle buluşmuştu. İlk sezon finalini yapan dizinin Eylül ayı içinde 21. yeni bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyor.

VUSLAT 20. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Feride’yi ararayarak annesinin fenalaştığını ve hastaneye götürdüklerini söyler. Aziz, Feride’yi hastaneye yetiştirir. Ceylan, Kerem’e annesine ve babasına neden kendisiyle ciddi düşündüğünü söylediğini sorar. O da onu kurtarmak için öyle söylediğini, ‘git başka yere tezgah aç’ der. Perihan, Tahsin’i mezarlığa kadar takip eder ve orada onun fenalaştığını görür ve  hastaneye yetiştirir.

Perihan, Aziz’i arayıp babasını mezarlıkta bulduğunu söyler. Aziz, kimin mezarına gittiğini sorar. Oda  bilmediğini söyler. Aziz, artık annesine Feride ile evleneceğini söyler. Perihan ise iki dünya bir araya gelse bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Fırat, Kerem’in Ceylan’la evlenmek istediğini duyar ve sinirle evden çıkar.

Hasibe, oğlunun arkasından ‘kızımın bir suçu yok’ diye arkasından bağırır. Faik ise, Ceylan’ın bir daha dışarı çıkmasını yasaklar. Hasibe, Feride’ye dönüp, başlarına ne geldiyse onun yüzünden olduğunu, evden defolup gitmesini söyler. Aziz, Nehir’in annesine Feride’nin adresini verdiğini öğrendikten sonra yanına gider ve ona acınacak durumda olduğunu söyler. Aziz, çıktıktan sonra Nehir, Feride’yi tek parça bulabilirsen’ evlenirsin der.

Defile günü geldiğinde, Perihan ile Nehir, Feride’nin mahvoluşunu izlemek için yerlerini alır. Mankenler geçiş yaptıktan sonra, Feride sahneye davet edilir. O sırada kendisine gelen içecekten bir yudum aldıktan sonra içeceği Aziz’e verir ve sahneye çıkar. Feride, fenalaşır ama belli etmemeye çalışır. Daha sonra konuşma yapmak için Aziz sahneye davet edilir. Aziz, konuşmasını yaparken elindeki içecektan içer. Perihan ve Nehir, olanları dehşetle izler.

Vuslat 20. Bölüm Sezon Finali Özeti! Perihan’la Nehir’in Planı Ters Tepiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler