Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

Star Tv ekranlarının geçtiğimiz sezon pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi 17. son bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezonu başarıyla tamamlamasının en büyük faktörü usta oyuncu kadrosu ve entrikalarla dolu hikayesi oldu. Dizi sezon finalini kötü süprizlerle kapattı ancak izleyenlerin aklında bir çok soru işareti kaldı. En çok merak edilenler arasında, son sahnede birisi vurularak ölüyor ancak kim? Dizinin kilit ismi Yıldırım vurulmamıştır ancak tahminlere göre İdil vurulmuş olabilir. Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde…

Pazar Dizileri 2019

Kardeş Çocukları Ne Zaman Başlayacak?

Kardeş Çocukları dizisi yayın hayatına geçtiğimiz sezon 27 ocak 2019 pazar günü başlamıştı, Sezonu büyük bir başarıyla tamamlayan dizinin yeni sezon bölümleri Eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ?

Reşat, Umay’ı şirkete çağırıp onu öldürmeyi planladı ama tam silahı Umay’a doğrulttuğunda elleri titremeye başlar. Umay, Lebriz’i arayıp olanları duymasını sağlar. Lebriz, sinir krizi geçiren abisini hastaneye yetiştirir. Yıldırım, Savaş’ı alarak eve götürür. Ümran Hayat’ı almak için oraya gittiğinde Savaş’la tanışır. Yıldırım’a, onu Umay’ın bulduğunu söyler ama Yıldırım kendisinin onu arayıp bulduğunu söyler.

Hayat, Savaş’ın ortaya çıkmasıyla, Yıldırım’ın aynı yıllarda üçüncü bir kadınla daha ilişkisin olduğunu, annesiyle teyzesinin yıllarca boş yere küs kaldığını düşünür. Umay, Savaş’dan Yıldırım’ın evine gitmemesini istemişti. Bunu duyan Umay Savaş’a, bir çanta dolusu parası verir ve ondan gitmesini ister. Rezzan ise Savaş’ın torunu olduğuna inanmaz ve gizlice DNA testi yaptırır. Ümran, mektup oyununun aynısını Umay’a yapar. Umay,gizemli mektupları Savaş’ın gönderdiğini zanneder. Savaş, paraları alıp giderken bir saldırıya uğrayıp paraları çaldırır. Yıldırım onu yaralı bir şekilde bularak hastaneye götürür. Hatta hastanede onun kendi oğlu olduğunu söyler. Umay, Savaş’ın ölmesi için emir verir.

Ümran, oturup Yıldırım’a bir mektup yazar. Hayat’ın onun kızı olduğunu, onu karnında değil kalbinde büyüttüğünü yazıp mektubu ona verir. O sırada Hayat annesini görüp arkasından koşar. Aynı anda Rezzan hanımda DNA sonucunu alıp eve döner. Savaş, Yıldırım’a bir şey anlatması gerektiğini söyler ve o sırada kurşun yağmaya başlar. Savaş hemen Yıldırım’ın arkasına saklanır. Yıldırım vurulur. Aynı sıralarda, Reşat’da Umay’ın kahvesine zehir koyarak onu zehirler. Umay yerde kıvranırken polisi arayan Reşat karısını öldürdüğünü söyler.

Kardeş Çocukları 17. Bölüm Sezon Finali Özeti! Yıldırım’ın Üzerine Kurşunlar Yağıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler