Ana SayfaDizilerCanevim 13. bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Taylan'a Yeşil Işık Mı Yakıyor!

İlgili Postlar

Canevim 13. bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Taylan’a Yeşil Işık Mı Yakıyor!

Atv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve kış sezonunda devam edecek mi etmeyecek mi merakla beklenen Canevim dizisinin 13. yeni bölümü 2 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin sevenleri Taylancılar ve Ömerciler olarak neredeyse ikiye ayrıldı. Kimileri Ceylan’ın Taylan’la birlikte olmasını isterken, diğer bir grup ise Ömer’le barışıp birlikte olmasını istiyor. Canevim’in yeni fragmanında, Ceylan Taylan’a yeşil ışık mı yakıyor? bilinmez ama bir süre Taylan’ın evinde kalmak istediğini söylüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan Taylan’a Yeşil Işık Mı Yakıyor?

Canevim 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceylan, ‘ hepsi senin yüzünden’ deyip Kristina’ya saldırıyor. Taylan ise Kristina’yı havuzda boğmaya çalışıyor. Ömer’e bir türlü inanmak istemeyen Ceylan’ın çaresiz durumunda Taylan, onun elinden tutup her şeyin zamanla geçeceğini söyleyip teselli ediyor. Ceylan’da ona sarılıp ağlıyor. Taylan’nın beklediği şey oluyor ve Ceylan Taylan’a bir süre onların evinde kalmak için izin istiyor.

İşte Canevim 13. bölüm 2. fragmanı..

CANEVİM 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Feryal, Ömer’in verdiğini videoyu Taylan’ın telefonundan Ceylan’a gönderir ve o sırada Aytül onu görür. Taylan bağrışmaları duyunca Feryal, Aytül’ün onun telefonunu karıştırırken yakaladığını söyler. Taylan, Ceylan’a gönderilen videoyu görünce Aytül’ün üstüne yürüyüp onu evden kovar. Feryal ise Aytül’e susmasını bir hata daha yapmamasını söyler. Melis ise Aytül’ün bunu yapabileceğine inanmaz bunun ablasının işi olduğunu anlar.

Ceylan, videoyu dinleyince Ömer’in doğru söylediğine inanır ama Taylan, Ceylan’la görüşüp, Ömer’in kendisini kaçırıp zorla bu videoyu çektiğini söyleyince Ceylan, Taylan’a inanır. Ömer, Ceylan’la konuşmak için gelir ama Ceylan boynundaki kolyeyi Ömer’in yüzüne fırlatıp ondan sadece o kolyenin kaldığını söyler ve bir daha karşısına çıkmamasını ister. Taylan, Ömer’i adamlarına kaçırtır. Tutulduğu yerde Ömer’e Ceylan’la ikisinin videolarını izlettirir.

Ömer, Taylan’la Ceylan’ın arabaya binip gittiklerini seyredince adamların elinden kurtulup onların peşine düşer. Taylan, Ceylan’ı alıp deniz kenarına götürür ve o kolyeyi atmasının Ömer’i unutturmasına yardımcı olacağını söyler. Ceylan, kolyeyi attığı sırada Ömer elinde silahla çıkagelir ve silahı Taylan’a doğrultarak onu öldüreceğini söyler.

Canevim 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ömer Ceylan’ı Tamamen Kaybedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler