Ana SayfaDizilerKuzgun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kuzgun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv ekranlarında geçen yıl büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran Kuzgun dizisinin yeni sezon bölümlerini izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor. Eylül ayının ortalarında ekranlara gelecek dizide, izleyenleri büyük süprizler bekliyor. Kuzgun 2. sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda Onur Saylak’da görünüyor. Diziye yeni katılan usta oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı bilgisi henüz gelmedi. Detaylar haberimizde…

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Kuzgun 2. sezon ilk fragmanı yayanlandı. Fragmanda; Karanlık bir yerde Dila kaçıyor ve Kuzgun da arkasından koşuyor. Dila’nın, “Aşk bir oyun kaçtığın kadar kovalamayı seversin” sözlerine. Kuzgun’da ” Kavuşmak kadar özlemeyi, dokunsan yanacağını bilirsin. Elini çeksen uzağına düşeceğini” söyleyerek karşılık veriyor ve tam Dila’nın elini tutmuşken karanlıktan bir ses yükselir. “Ve bazen öyle körleşirsin ki o aşkın ne kadar imkansız olduğunu göremezsin.”

İşte Kuzgun 2. sezon ilk tanıtımı…

KUZGUN 16. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kuzgun, kendisine gelen mesajla annesinin tutulduğu yeri bulur. Daha önce Rıfat’ı da aynı şekilde öldüğünü gördüğü için kapı açılınca annesinin öleceğini bilir. Kuzgun, zamanla yarışarak konteynıra delik açtırıp annesinin ölmesine bir saniye kala onu kurtarmayı başarır. Annesini kaçıran kişinin Ali olduğunu öğrenen Kuzgun Ali’nin peşine düşer. Ali’yi  bulunca iki elini de silahla vurur. Yaralı Ali, Meryem’i Behram’ın dediği yere bıraktığını kendisinin başka hiç bir şey yapmadığını söyler. Kuzgun, tüm olanların Behram’ın oyunu olduğunu anlar. Behram, Kuzgun’u arayarak getirdiği bardaktaki parmak izlerinin babasına ait olduğunu söyler. Kuzgun artık babasının yaşadığından da emin olmuştur.

Dila, Ferman’la konuşup ona Behram’ı vereceğini, Behram’la da konuşup ona Ferman’ı vereceğini söyleyip Behram’ı tuzağa düşürür. Behram, iş hanının çatısında Ferman’ın gelmesini beklerken, Dila, Behram’ın karşısına çıkıp ona silahını doğrultur. Kuzgun’da Behram’ı öldürmek için oraya gittiğinde, Dila’ya silahını doğrultup silahını indirmesini ister. Behram, Kuzgun’un kendisini kurtardığı iyi sevinerek ona ‘aferin’ der. Kuzgun, Behram’a iki el ateş eder ve Behram yere yığılır. Dila ise silahını alıp göğsüne dayar. Kuzgun, onu çok sevdiğini söyleyip yapmaması için ona yalvarır ama Dila silahını ateşler.

Kuzgun Dizisine Onur Saylak’tan Sonra 2 Süpriz Oyuncu Daha Katıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler