Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 12. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Sonunda Nejat Suna'yı Öpüyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 12. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Sonunda Nejat Suna’yı Öpüyor!

Star Tv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizisi Benim Tatlı Yalanım 11. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hande, Suna’yı evlilik oyunu oynadığını babasına söylemekle tehdit edip Nejat’dan uzak durmasını istiyor. Nejat ise kendisinden uzaklaşan sürekli telefonda birine hesap veren Suna’yla Tolga’nın sevgili olduğunu sanıyor. Hande’nin planı ters tepiyor ve Nejat Suna’ya bağlandığının farkına varıp bunu ona itiraf ediyor. Sonunda Nejat dayanamayıp Suna’yı öpüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Sonunda Nejat Suna’yı Öpüyor!

Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hande’nin tehditiyle Suna çaresiz Kayra’yı bırakıp evine erken gidiyor. Annesinin doğum gününün olduğunu öğrenen Kayra, annesinin doğum gününü kutluyor. Hatta akşam kutlama yapmak istiyor ama Suna üzülerek evine gidiyor. Nejat, bir türlü kendisini işine veremeyip Suna’yı düşünüyor. Enise’nin zorlamasıyla Suna, Tolga’yla sahile gidiyor. O sırada Nejat arıyor ve telefonu Tolga açıyor. Nejat, iyice şüphelenmeye başlıyor.

BENİM TATLI YALANIM 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Berrin, Suna’nın durgun olduğunu farkedip Nejat’a da Suna’ya da randevu verip ikiliyi göl kenarından baş başa vakit geçirmeleri için buluşuyor. Nejat, orada çizimlerini yapıyor hatta uyuya kalan Suna’nın da resmini çiziyor. Hande, Nejat’ı arıyor. Nejat’da Suna’yla beraberim diyor. Bunu duyan Suna telaşla gitmek istiyor. Telefonunu bulup gizlice Hande’yle görüşüp Nejat’la oraya gitmesinin kendi planı olmadığını söylüyor. Nejat, onun Tolga’yla konuştuğunu ve onun görüşmelerini istemediğini zannediyor.

Hande, evlerinin önündeyken Suna, babasına bir şey anlatmadan yetişiyor. Ertesi gün Nejat’ın evde vereceği iş kutlamasında Tolga’ya aralarında bir şeyler olduğunu Nejat’a söylemesini istiyor. Suna, kutlamaya gitmeden önce Tolga onun önüne geçip Nejat’ın onu bir şeyler yapmaya zorlayıp zorlamadığını soruyor. Suna’da geçiştirip kutlamaya gidiyor. Nejat, Suna’dan bir önceki akşam evlerine gidip Tolga’yla aralarında bir şey olup olmadığını sorduğunu için ondan özür diliyor. Suna’da Tolga’yla denemeye karar verdiklerini söylüyor.

Tam onlar konuşurken Tolga oraya gelip Nejat’ın üzerine yürüyor. Olay çıkında Nejat, Suna’ya gitmesini söylüyor. Ama Suna, Nejat’ın arkasından eve gidip onun sakinleştiğini görmeden gitmeyeceğini söylüyor ve elini tutuyor. Nejat’da birden Suna’yı dudaklarından öpüyor.

Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Nejat Suna’ya Duygularını Söyleyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler