Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Nejat Suna'ya Duygularını Söyleyecek...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Nejat Suna’ya Duygularını Söyleyecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 11. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hande Suna’nın Aylin olmadığını anlar ve onun annelik rolünü oynadığını babasına anlatmakla tehdit eder. Daha yeni kalp spazmı geçiren babasının böyle bir şeyi duymasını istemeyen Suna, Nejat’tan uzaklaşır. Nejat ise bu uzaklaşmanın sebebini Suna’nın çocukluk aşkı Tolga zanneder ve onu kıskanmaya başlar. Nejat, Suna’ya karşı duyguları olduğunu fark eder. Nejat Suna’ya duygularını söyleyecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Nejat Suna’ya Duygularını Söyleyecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat, kendisini işine bile veremez sürekli Suna’nın uzaklaşmasının sebebini düşünür ve Volkan’a diş bileyler. Volkan’da Suna’yı Nejat’dan kıskanmaya başlar. Nejat, misafirlerinin önünde evinde Volkan’ın üzerine yürür. Hayri, Nejat’ın bu haline şaşırır ve bunun o olmadığını söyler. Diğer taraftan Hayri’de Saniye’yi Volkan’dan kıskanmaya başlar. Serkan ise artık Burcu’ya olan duygularının farkına varır.

İşte Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm 2. fragmanı..

BENİM TATLI YALANIM 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket Pervin’le konuşurken fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Saniye, Rafet ve Suna’nın bundan ertesi gün haberleri olur ve hastaneye koşarlar. Nejat, Suna’ya babasının yanında kalmasını ister. Kayra’yı da arkadaşlarıyla birlikte geziye gönderir. Şevket’in ve Pervin’in ortak arkadaşı Enise hanım çıka gelir. Üst Teymen olan yeğeni Tolga’nın geldiği haberini kızlara verir. Saniye akşama yemek hazırlayıp Tolga’yı da yemeğe davet eder.

Nejat, Şevket beyi görmek için evine gittiğinde yemeğe kalır ve Tolga’nın Suna’nın çocukluk aşkı olduğunu öğrenince Suna’yı kıskanmaya başlar. Bu arada Hande, Aylin’in aslında Suna olduğunu öğrenir hatta Şevket beyi görmek bahanesiyle evlerine gider. Çocuklar Enise ile babalarının yakınlaşması için süpriz bir yemek düzenlerler. Ama Enise Pervin’le Şevket’i buluştur.

Tolga, Suna’yı görmek için Nejat’ın evine gider ve Kayra’nın Suna’ya anne dediğini duyar. Suna, gerçekleri ona da anlatmak zorunda kalır. O sırada Hande gelince Suna’nın sevgilisi olarak kendisini tanıtır. Tolga, Suna’yı eğlenmeye götürecekken Hande ile Nejat’ta onlarla birlikte onlara katılmak ister. Nejat, Suna’nın Tolga ile yakınlaşmasından korkmaya başlar. Suna, sabah işe gitmek için evden çıktığında Hande’yi kapının önünde kendisini beklerken bulur. Hande, elindeki kimliği gösterip ona Suna diye hitap eder.

Benim Tatlı Yalanım 11. Bölüm Yeni Fragmanı İzle! Hande’nin Tehdidiyle Suna Çaresiz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler