Ana SayfaDizilerAfili Aşk 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ayşe İle Kerem Aynı Yatakta!

İlgili Postlar

Afili Aşk 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ayşe İle Kerem Aynı Yatakta!

Kanal D ekranlarının yeni fenomen dizilerinden Afili Aşk 11. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe, şampuan reklamı teklifini Ceyda’nın ayarladığından habersiz Kerem’in inadına kabul eder. Ama orada Kerem’in atölyeyi basan eski sevgisiyle karşılaşınca kendisini kötü hissedip yüzüğünü çıkarır. Hülya’nın bebek beklemesiyle Kerem odasını mecburen onlara verir. Onların odasına taşınan Ayşe ile Kerem aynı yatakta yatmak zorunda kalırlar.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe İle Kerem Aynı Yatakta!

Afili Aşk 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ayşe’nin yüzüğü çıkarmasına tepki gösteren Kerem, artık ondan etkilendiğini kendi de kabul etmeye başlıyor. Kerem’in bu ilgili davranışları karşısında Ayşe kayıtsız kalamıyor ama kendisini zorluyor. Kerem’in odasındaki yatak, onlar evde yokken odadan çıkarılıyor. Ayşe, yastıklarla sınırı çizse de  ikili aynı yatakta yatmaya mecbur kalıyor.

İşte Afili Aşk 12. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/Z1zkf1D5C9U

AFİLİ AŞK 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe’nin, “sürekli beni mi düşünüyorsun?” sorusuna Kerem’den evet yanıtını alan Ayşe direksiyon hakimiyetini kaybedip ağaca çarpar. Kerem, başında Ayşe çırpınırken o baygın numarası yapar. Bunun şaka olduğunu duyunca da Ayşe’den bir darbe alır. Kerem, bir şeyi olmamasına rağmen ayağını sargıya aldırır. Yelda, Ayşe ile Kerem’in kaza yaptığını duyunca ilk oğlunu sorar.

Melahat, Kerem’e geçmiş olsun demek için Ayşe’yi ararlar ve oraya gelmek istediklerini söylerler. Ama Yelda’nın onların gelmesini istemediğini duyunca da, ertesi gün bir piknik düzenleyip Ayşe’yele Kerem’i davet ederler ama Muhsin ve Yelda’da gelir. Pikniğe Kerem Volkan’ı da çağırınca onun yanında olan Gonca’da oraya gelir. Tesadüfi bir şekilde Kerem orada Muammer hocayı görür ve onu Ayşe’nin çağırdığını zanneder.

Hocanın yanında bir bayan görünce sevgilisi zannedip yumuşar masaya davet eder ama oda kız kardeşi çıkar. Volkan’la Gonca samimiyeti ilerletip birlikte olurlar. Volkan uyandığında onu nasıl göndereceğim diye düşünürken Gonca’nın geceden evden ayrıldığını öğrenir. Ayşe’ye ünlü bir menejerden reklam teklifi gelir. Kerem bu fikre sıcak bakmaz. Hatta ayrıldıklarında Ayşe’nin ünlü biri olup kimlerle birlikte olabileceğini düşünmeye başlar. Ama Ayşe onun inadına kabul eder.

Tüm bu reklam filmi teklifini Ceyda ayarlamıştır. Kerem ve Ayşe bunan habersiz reklam filminin setine giderler. Ama orada atölyeyi basan eski sevgilisini görünce saklanmaya başlar. Ayşe, kızı nereden tanıdığını sorunca kız konuşmaya başlar ve Ayşe küçük düştüğünü hisseder ve yüzüğünü çıkarıp çantasına koyar.

Afili Aşk 11. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe’ye Gelen Reklam Teklifiyle Kerem Çıldırıyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler