Ana SayfaDizilerAfili Aşk 11. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe'ye Gelen Reklam Teklifiyle Kerem Çıldırıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 11. Bölüm Fragmanı İzle! Ayşe’ye Gelen Reklam Teklifiyle Kerem Çıldırıyor!

Kanal D’nin yeni reyting rekortmeni dizisi Afili Aşk’ın 11. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Dizinin dün akşam yayınlanan 10. son bölümünde Kerem kendisine itiraf etmese de Ayşe’yi iyiden iyiye kıskanmaya başlıyor. Yeni matematik hocasının Ayşe’ye direksiyon dersi de vereceğini duyunca iyice kıskanıyor ve Ayşe’ye direksiyon öğretmek için derslere başlıyor. Yolda Kerem’in Ayşe’ye sürekli onu düşündüğünü itiraf etmesiyle Ayşe arabayı ağaca çarpıyor. Dizinin yeni fragmanında Ayşe’ye şampuan reklamı için teklif geliyor. Ayşe’ye gelen reklam teklifiyle Kerem çıldırıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe’ye Gelen Reklam Teklifiyle Kerem Çıldırıyor!

Afili Aşk 11. bölüm fragmanında; Arabayı ağaca çarpan Ayşe, Kerem’in baygın olduğunu görünce telaşlanır. Ama bu da Kerem’in bir oyunudur. Onun iyi olduğunu gören Ayşe, Kerem’e öyle bir vurur ki Kerem’in bacağı incir. Artık fenomen olan Ayşe’ye reklam teklifleri gelmeye başlar. Bir şampuan firmasından reklam teklifi geldiğini Kerem’e söyleyen Ayşe onun isteksiz olduğunu görünce teklifi kabul eder. Kerem, reklam filmi çekimlerine Ayşe’ye yalnız göndermeyecektir.

İşte Afili Aşk 11. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/Lurq5QfO5Wc

AFİLİ AŞK 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe ile Kerem artık büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Kerem, Ayşe’yi ilk defa öptükten sonra ona karşı ilgisi daha da büyümüştür. Ayşe, matematik dersi almak için bir kaç tane hoca ismini Kerem’e sunar. Kerem, tüm hocaların erkek ismi olduğundan huylanır ve Muammer isimli hocanın ismini seçip yaşlı bir hoca olacağını tahmin eder. Eve gelen hocayı görünce şok olur. Kerem’in tahmini gibi olmaz. Muammer hoca genç ve yakışıklıdır.

Muammer hocayı gören Kerem, onları yalnız bırakmaz istemez ve bahaneler üretip onları yalnız bırakmaz. En son iş görüşmesi yaptığını söyleyip telefonu çalmasıyla, Ayşe onun ne yapmak istediğini anlar. Kerem ile Ayşe, çekim yapmak için deniz kenarında bir çok samimi fotoğraf çekinirler. Kerem bir an evvel çekimleri bitirmek ister. Ama Muammer hocayı orada görünce fikrini değiştirip çekimleri uzatır.

Muammer hoca Ayşe’ye direksiyon dersi vermek için oraya gelmiştir ama beklemekten sıkılıp oradan ayrılır. Kerem, Ayşe’ye direksiyon dersi vermek için arabaya biner. Ayşe araba sürerken ikili tartışmaya başlar ve Ayşe Kerem’e sürekli kendisini mi düşündüğünü sorar. Kerem’de evet deyince Ayşe Kerem’in bu itirafı karşısında şaşırıp arabayı ağaca çarpar.

Afili Aşk 11. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kerem Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler