Ana SayfaDizilerAfili Aşk 11. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kerem Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 11. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kerem Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

Kanal D ekranlarının yeni fenomen dizilerinden Afili Aşk 10. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ayşe’ye ders vermesi için eve matematik hocası geliyor. Kerem, hocanın adından bu kadar yakışıklı olacağını tahmin etmiyor ve Ayşe’yi yeni hocadan kıskanmaya başlıyor. Hatta onlar ders çalışırken bir mazeret bulup derslerini bölüyor. Ayşe, direksiyon dersi almak için hocasıyla randevulaşınca olanlar oluyor. Kerem kıskançlık krizlerine giriyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

Afili Aşk 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kerem, Ayşe’ye aşık olduğunu bir türlü kabullenemez ama bu durum ne Volkan’ın nede Ceyda’nın gözünden kaçmaz. Ayşe zaten onun kendisine aşık olduğunu itiraf etmesi için elinden geleni yapar. Ayşe’nin yeni yakışıklı hocası Kerem’i kıskançlık krizlerine sokar.

AFİLİ AŞK 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe ile Kerem artık büyük bir hayran kitlesine ulaşmış ve ikilinin fanları onları sürekli görmek ister. Kerem, Ayşe’yi ilk defa öptükten sonra ona karşı ilgisi daha büyümüştür. Ayşe, matematik dersi almak için bi kaç tane hoca ismi Kerem’e sunar. Kerem, tüm hocaların erkek ismi olduğundan huylanır ve Muammer isimli hocanın ismini seçip yaşlı bir hoca bekler. Evle gelen hocayı görünce şok olur. Kerem’in tahmini gibi değildir. Muammer hoca genç ve yakışıklıdır.

Ayşe ile ders çalışmaya başlayan Muammer hocayı gören Kerem, onları yalnız bırakmaz istemez ve bir sürü bahane üretip onları yalnız bırakmak istemez. En son iş görüşmesi yaptığını söyleyip telefonu çalmasından sonra Ayşe onun ne yapmak istediğini anlar. Kerem ile Ayşe, çekim yapmak için deniz kenarına giderler ve bir çok samimi fotoğraf çekinirler. Kerem bir an evvel çekimleri bitirip gitmek ister. Ama Muammer hocayı orada görünce fikrini değiştirir.

Muammer hoca Ayşe’ye direksiyon dersi vermek için oraya gelir. Onları beraber göndermek istemeyen Kerem çekimi uzatır. Sıkılan Muammer hoca oradan ayrılır. Kerem, Ayşe’ye direksiyon dersi vermek için verdiği sözü tutar. Ayşe araba sürerken ikili tartışmaya başlar ve Ayşe Kerem’e sürekli kendisini düşündüğünü söyler. Kerem’de evet deyince Ayşe Kerem’in bu itirafı karşısında şaşırıp ağaca çarpar.

Afili Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem’in İtirafı Ayşe’ye Kaza Yaptıracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler